Bilder från Eric Saade (1)


ERIC SAADE

Tja, Malin och Agnes här, vi vill bara säga att det inte kommer bli någon mer bloggning idag, eftersom nu snart ska vi dra till kanalplan för att träna och direkt efter det så åker vi till Grönan för att se Eric Saade, wiiiihooo !!




PUSSAR


Minigolf

Godrmorgon, idag ska vi ju somsagt spela mingolf med klassen, fan vad tråkig jag är sämst på det!
Men, Men ska dra iväg och träffa David, Malin och Jesse, dom hittar typ inte till dit vi ska.. eller Malin gör det men, ja. Vi hörs senare, hare bra puss!


Ett år sedan- David, Jag och Dante


Onsdag

Tjaa, skriver ett snabbt inlägg nu om dagen.
Det börja med att jag vakna, såklart. Åt frukost och chilla och så, sen klokan halv ett typ var jag tvungen att gå till skolan och möta mamma eftersom jag hade utvecklingssamtal. Det gick bra, förutom att det var lite pinsamt att gå själv med mamma i skolan lixom.
Jaja, efter det gick jag hem. Åt, och sen vidare till sofia skolan där jag mötte Julia.
Asso, vi gjorde hur mycket som helst.
Kolla gamla ställen, åt glass tog förjan t hammarby sjöstad, gick en "promenad", tog en random buss, hammna i sickla, gick till elgiganten, var där typ en timme, åkte hem med bussen, gick hem till Julia, hämta grejer, drog till ericsdalsbadet, bada, basta och sånt, sen åkte vi till Julia igen, åt och så kom jag hem nu typ, det var iaf jätte mysigt, saknat dig Julia! ♥ 

Imorn blir det skolan igen, vi ska typ träffas halv tio vid lilla bleckan och spela minigolv med klassen, typ. '
Jaja, vi hörs nog innan det, nu har jag massa plugg att ta tag i! Puss


/A


SICKLA

RANDOM DAG

fan vad nörd








Eric Saade på Grönan.

På torsdag, då jävlär. TAGGAD SOM FAN!

/A


Farsta Centrum

Tja, idag åkte jag in till farsta centrum med Malin, plugga på Espresso House och titta i lita affärer. Köppte två linnen från H&M. Senare på kvällen hade vi träning också. Och nu sittar jag är o skriver ett helt A4 om mig själv till våran nya svenska lärare typ...

De jag testade, köppte och när vi fika.
 

Lol, jag skrev fel. PussHej


NYRENOVERAD SKÅPHALL FTW !


Det ska typ komma bord och grejer också men dom har inte kommit ännu och vill ni veta det bästa?
Jag fick ett grönt skåp, det är på andra sidan på den där mittengrejsaken. Har det understa, över mig har Jesse i min klass.
Det är bara våran skåphall som har gröna skåp eftersom vi går i gröna arbetslaget... Och nu blev det här västa långa seriösa texten om typ.. mitt skåp. 


Dagen Typ.

Jah! Idag var det skola, mötte Malin innan.. Om ni ville veta.

Iaf, det var både bra och dåligt, med skolan.. kul att dom gjort om vår skåphall, att jag fick ett grönt skåp och så var det ju roligt att träffa alla vissa också!
Men, seriöst.... Vi fick typ femtioelvatusen läxor! Typ ett A4 om sig själv, 30 sid i en bok, typ 6 papper med frågor i olika ämnen som man ska svara på (eng, matte, no), och så vare typ papper man skulle fylla i och sånt. Fast, vi fick ioförsig ledigt två dagar.. så det är ju bra, men då måste man ju ändå göra "läxorna" så imorn ska jag åka in till farsta med Malin och så ska vi sätta oss på ett café och göra klart allt läxskit. Så... Ja.

Kom precis hem från en träning nu.. aa. Har inget mer att säga. puss



bilder från innan träningen.
/A


SKOOOOLA

Idag är det skola, djcoisjfnclasdjnfoaierhncfoooosdojcvhsdauifhbcbsujdiehfbncijerh.. Kommer nog bli jätte kul, och det "fina" vädret gör det bara bättre !

Vi hörs, om jag inte typ dör elr nåt i skolan..


nhcoisnls

Torsdag, Fredag och Lördag. Aslyckade dagar.torsdag var jag och Malin på ung, vi träffa masso nya människor och så. Det var bara allmänt roligt, kommer inte ihåg om vi träffa nån annan då också...

Iaf, på fredan jobbade jag först på min fasters affär i gammla stan, sen mötte jag Malin, vi åkte t ung, var där träffa massa + världens sötaste! Mötte upp Viktor, Axel, och deras kompisar. Var med dom, sen kom Alice.S och Linne också. Vi gick runt och chilla. Träffa varldens roligaste kille och massa andra personer. Hahahaha. Aa, gud det hände massa saker. Senare på kvällen vare bara jag Alice.S, Linnea och Malin & Vikor, men dom två var inte så sociala. Haha, Vi dansade och var asgalna. De var skit kul. Sen kom dom andra tillbaka igen och då gick vi runt på stan, haha. John "världens rooligaste kille", hade världens största mun, tight rumpa, assönt garv och gick kul. haha, det var en aspinsam sak som hände också men pallar inte te upp det i bloggen. Jaja, efter ett tag åkte jag och Malin t söder och åt på donken där det var en tjej som sommnat på toan... Och sen gick vi hem t mig, titta på film, prata, sov.

lördan vakna vi ju upp hos mig vid tolv kanske, då åt vi frukost tog på oss myskläder och åkte till Malin i farsta, därr vi duscha, och fixa oss. Sen kom Gustav.L och Oscar t oss. Och vi gjorde typ inget. fast det var ändå kul. Vid 5 åkte jag och Malin till ung08/The Voice där vi träffa Victor, Axel, Moltas och nåra som jag inte kommer ihåd vad dom hette. Och där var jag fett mobbad... så jag gick och mötte Linnea och Alice.S, vi gick tillbaks till dom andra och så... Sen kom issa också. Vi typ dansa ock sånt som alla andra, det var rätt bra artister där, fast det var sega låtar så det blev lite tråkigt. Och då gick typ Jag, Alice, Linnea, Issa och Malin o träffa Gurra och Oscar, var me dom Llite, sen träffa vi Sekander, Imran, Andreas och massa andra! Drog också t donken där vi träffa Zebbe, Basse och några andra och en kille som fick låna min mobil och sen kom Adam och några också. Det var askul. Efter ett tag så skulle vi åka hem. Så jag Malin, Alice, Linnea och Issa träffa Gurra, Oscar och några andra och tog tuben mot första strand. Och ja... sen kom vi hem. Jag slagga hos malin ock vi gjorde som kvällen innan, titta på film, snacka, sov.

Okej, det där vart bara för mycket text men det var så jäävla kul!

Det var även massa andra saker som jag inte orkar eller vill ta upp i bloggen ;D

Jag och Malin på donken igår, åt där typ två gånger varje dag den här veckan...

Jaja, som jag skrev i det tidigare inlägget. Nu har man skaffat minnen för ett tag i frammtiden ♥


Ung08

Fan vad jag kommer sakna Ung08, alla personer man träffa. Allt galet som hände. Alla våra asgarv.
Fitthora, vill inta att det ska vara slut! Och imorn börjar skolan också.

Asso orkar inte tänka tillbaka på alla "minnen". Så jävla kul!


...


världens finaste par ♥


SPIK

Sämsta bloggninger, vi vet.
Men det kommer bli bättre när vi fixat design och grejer.

Måste bara säga en sak, idag på ung08 såg jag (och Malin) en kille som hadde fått in en stor hel jävla spik rakt in i foten, genom skon och grejer! Asso, fyfan jag börja nästan gråta.
Han satt där och bröla som en val bara för att han hadde så ont.. de ver hämskt.
Efter ett tag kom det en ambulans som skicka in honnom till akuten, mdfkscdfmöms.. Grejen va att alla bara stog i en ring runt honom och ba "Hur fan lyckas man!?". Okej ingen stror grej egentligen, men det påminner mig om när jag skulle hoppa ner från ett bord och fick en nål rakt in i tån. Det gjorde ont.


i morse.
Vi hörs, puss ♥




GODMORGON


yees

Hello! Malin här, har inte bloggat nått för har inte fattat att vi börjat blogga haha, men vi börjar smått nu :))
sen kommer header och annat också, puss ♥



en ful bild på mig, dålig kvaite
(tog me den dåliga kameran där fram på iphonen)


FREAKING AWESOME



fucking besökar rekord !!!!!!!!!!!


Gröna Lund

TJÖÖ. Först idag träffade jag Malin vid skanstull, vi gick runt lite i ringen och sen åt vi hamburgare på ringens kebab.. Efter de drog vi till Grönan där vi mötte Linnea och Issa, var där me dom hela dagen, hände inget speciellt fast de va ändå naajs. Kom hem vid typ 9, eller nåt. Okej, astråkigt inlägg men har inget mer att säga, så det får bli så. puss ♥


Lite bilder från kön t vila musen, haha


Dag'n

Tjaa, Imorse spela vi match mot aik, vann men sög.
Iaf efter det gick jag hem, duscha och fixa mig och sen åkte jag hem till Malin i farsta och gjorde lite grejor. Vi träffa Nestor och Axel också, körde lite fotboll, Nestor sköt mig i huvet. Haha, Kom hem för ett tag sen, har inte gjort så mycket sen det.. typ tittat på midnattsloppet, lol . Men vi hörs imorn. Puss !



RSS 2.0