Plugg


Tis

Hej hopp gummi snopp! Nu sitter vi hemmas hos Agnes, men hon gick precis iväg, hon började blöda näsblod helt plötsligt :O haha! Iaf, tisdag idag. Dagen har vart rolig och bra. Chill dag helt enkelt. Nu har vi precis käka pannkakor vi gjort osv. senare ska vi också bege oss av till kanalen och träna, jaja.
Vi hörs senare, pussar från oss!


Summer!


Just nu



måndag

Hej Malin här, förlåt för dålig blogging men har haft fulltupp denna helg! Hade stadslagsträning hela lördagen, på kvällen myste jag med Issa, käka på pizzerian osv. Söndagen spelade jag match med F17 i eskilstuna, Issa följde med och kolla också! Hon skulle egentilgen också spela men är skadad för tillfället.. Iaf, de gick as bra! Och toppen väder va det också (Y) käkade donken påvägen hem och hade as kul i bilen.
Iaf, när jag kom hem gjorde jag inte så mycket.
Titta på BB och The walking Dead efter de, fixade naglarna, satt vid datan, duscha, åt osv.

Idag är de måndag, denna måndag gick jätte fort! Kom också 20 min sent i morse..
Nu ska jag vara barnvakt åt min syrra till sju, får se vad vi gör. Ringer nog hit Emelie eller nått. Puss :*





Jag & Issa på tunavallen. Love u.

 



Boyfriend har ju äntligen kommit ut :D as glad!
 Så alltså denna har vart dagens drog och kommer vara det en lång tid framöver.
Åh, har längtat så länge. Längtar bara tills den kommer ut på spotify också.


Godmorgon

Nu sitter jag här, äter lite frukost och så. Börjar halv tio eller tio idag.. Kommer inte ihåg, men vi har iaf svenska ämnes vecka den här veckan vilket betyder att vi typ bara kommer ha svenska, så det är nice.

Idag efter skolan ska jag och Andrea in till Gallerian, jag ska köpa lite saker.. Iaf, vi hörs senare. Puss


Bild från igår innan jag träffa Andrea.


26 Mars 2012

Idag kom Justin Biebers nya låt Boyfriend ut, den var fan bra



News

Köpte förra söndagen:


Svarta Jeans- Gina tricot 299:-
Blåa Jeans- Ingen aning om vad märket heter, köpta på Vila 799:-
Vitt Linne- Hollister 180:-


Marinlå tröja- Gina tricot 99:-
Vit  tjocktröja- Hollister 600, 700 eller 800, kommer inte ihåg..


Jacka- Tommy Hilfigher 1799:- tror jag 

Plus en vit tröja från JC, 150 kr. Tog ingen bild på den..
 


Helgen osv

tjaaaaa agnes här! Har precis fixat klart min so läxa så ska börja fixa mig nu, ska kanske träffa Andrea lite och ikväll får vi gäster, eller nåt. Menmen, ska berätta om helgen.

I fredags hade jag först fysträning med laget, drog direkt efter för att träffa andrea. Vi tog bussen till mig, jag fixade mig och sen åkte vi till mariatorget där Mayra bor. Hon hade tjejmiddag typ så det var jag, Andrea, Mayra, Lova och Josefin. Vi åt lasange, godis och titta på film. Hade jätte mysigt och garva skitmycket, haha. Älskar er!
Iaf, jag skulle ha match på lördagmorgonen så var tvungen att åka hem typ vid kvart i elva. Men jag somnade när vi titta på film, sen väckte Lova mig som tur var typ fem min innan bussen gick så jag skyndade mig och sprang ner till bussen men då hade bussstationen flyttats för dom byggde om eller nåt så jag ba skrek rakt ut typ faaaan, asso jag var helt borta. Heh, men tillslut hittade jag bussstationen iaf och kom hem vid kvart över elva.

Sååå.. På lördagsmorgonen hade jag som sagt match. Vi spelade mot ett finskt lag, tror det var hälsingfors eller nåt. Vann med 8-0 så det gick bra förutom att jag hade en tjej på min kant som var seriöst helt sär. Hon försökte döda mig eller nåt. Men jag överlevde.. Efter matchen gick jag hem fixa mig, sen kom Andrea hit. Vi var lite här och sen åkte vi till Södra station, gick hem till Nicola där Åke, Nicola och Ville var. Först var vi bara där, tittade på gladiatorerna osv och efter det drog vi ut. Var ute ett tag och sen tog jag och Andrea bussen hem. Kom hem vid kvart över elva igen typ, made skitkul den kvällen också så det har vart en bra helg hittils.

Men vi hörs senare. Puss

tog inga bilder i fredags men här är nåra från igår iaf.



Mobbad

haha, hej alla fina bloggläsare.
Ska äta snart, men hinner göra ett litet inlägg om dagen innan det. Först så slutade jag tidigare, eftersom vi hade halvklass på hemkunskapen så halva klassen fick gå hem. Men eftersom jag skulle vara med Andrea och Malin efter skolan så fick jag vänta i typ tre timmar.. Gick först till Jc i ringen, lite mobbad och köppte en vit tröja. Sen gick jag och köpte en brownie på 7-eleven och en geisha på willys. Sen satte jag mig i trapphuset utanför hemkunskapen under min jacka och åt brownien samtidigt som jag lyssna på musik, men då kom det några sjuor och satte sig mittemot mig och börja garva, jag förstår dom för jag såg nog inte så normal ut men sen så börja dom typ kasta saker på mig så då gick jag iväg lite diskret, hehe. Satte mig på en toalett i en halvtimme, där åt jag typ min geisha och höll på med mobilen sen gick jag ut och satte mig igen. Då kom min hemkunskapslärare ut och sa att jag skulle komma in, fack en bulle av henne. Haha, kände mig helt sär. Menmen, sen kom äntligen jag, Malin och Andrea iväg hem till Andrea. Vi åt lite tog lite bilder som ni ser i inläggen under aa... osv.
Vi hörs senare, puss

Lägger upp lite bilder, kommer mer senare



When you see it you'll shit bricks

VARNING FÖR FULA BILDER.

hahahhahahahahhhahahahha. Så jävla dåliga

Shopping

Kom precis hem, vart på stan och köpt lite saker med mamma. Visar kanske upp ikväll, men nu ska jag byta om. Har träning om en halvtimme typ, så vi hörs senare. Puss!


...

Bestfriends are the ones who are there
 whenever, wherever, however and the most importantly, forever


True

 


Helgen hitils

Hej, eftersom Agnes berättade om sin helg hitlis tänkte jag också gör det.
Så i fredags hade vi ingen i skola, spelade DM! och vi är nu i final, grymt! ;) skit bra jobbat också. Sen efter de mötte jag Linnea och Linda drog hem till mig lämnade lite saker, bytte om osv. Sen drog jag till träningen och dom kollade lite sen drog dom och mötte grabbarna. Efter träningen stannade jag och Agnes kvar och fixade oss för hon skulle också iväg direkt efter. Då tog vi sällskap till ringen och där mötte jag Linda, Linnea, Robin, Kevin och Danne. Vi drog på en gång till hötorget och gick på bio "safe house" halv bra :/ efter käka vi på donken och sen gick vi runt lite och send rog vi till Tyresö. Först skulle alla dra hem till Robin osv. Men sen drog Kevin och Danne, och då slutade med sen att jag Linda och Linnea följde med Kevin och Danne lite och sen åkte vi hem till mig. Vet inte när vi kom hem, runt halv tolv typ, då åt vi i alla fall pizza och sen kolla vi film. mysmys.
 Va i alla fall en skit bra fredag enligt mig :)

Lördagen, vaknade jag och Linnea tidigt. Hon åt frukost haha, och sen skulle hon iväg på match. Då vaknade Linda och då åt vi frukost haha ;) sen gjorde vi i onrdning oss lite, plattade varnadras hår, dunka musik osv. Sen åkte Linda hem, hon hade också match! Då fixade jag min brorsas Iphone 4s han fick idag. Och sen åkte jag in till söder mötte Agnes. Gick och fikade på Café Vero, kollade affärer, hon köpte lite things och sen vid fem var jag tvungen att åka hem. Fixade mig, åt osv. Sen skulle vi bort med familjen. Såg faktist fram emot det för första gången haha. Men kanske för att jag gillar dom vi skulle till. Men i alla fall, sen tydligen blev min syrra sjuk. Jätte sjuk. Och då skulle först mamma va hemma med henne, men sen ville mamma så mycket och dom sa att jag skulle få något jätte fint om ja va hemma med Sofia osv. Så nu är jag hemma och har tråkigt med min ledsena och sjuka lillasyster. Hon ville så gärna dit, så hon ligger och gråter nu stackarn :( jaja, får göra denna kväll så rolig som möjligt! pussar Malin, och jag älskar dig också Agens ♥ och er girls Linnea och Linda! :D






Agnes & Jag, i Täby där vi spelade dm





Den ända bilden jag tog i Fredags haha,
en bild på Danne som skulle pissa på vägen :D

 

Jag + dagens outfit





Fredag/Lördag

Igår slagga jag hos Corneelia, var ute på kvällen, snacka massa, träffa massa, var på gården och hade kul. Var hemma vid elva typ, somna nån gång och vakna nån gång. Lol, drog hem efter lunch idag nån gång. Duschade, fixade mig osv och gick ut igen. Träffa Malin, vi fikade, tittade i affärer och sånt. Jag köppte ett "läppstift", puder och mobilskal. Vid fem skilldes vi åt och jag gick hem. Fixade naglarna ochtyp titta på tv, nu ska jag äta med mamma och min syster sen ska jag ut ikväll med Andreaa och träffa folk. Imorn ska jag på stan med mamma och sen träning, såååå nu vet ni det.

Tack för en jätte mysig dag Malin och för ett jätte mysigt dygn eller vad man ska
säga Cornelia, det var skit kul! Älskar er ♥


Torsdag

Hej, min faster gick precis. Hon var här för att typ fira mig och det var länge sen vi träffades o.s.v. Men hon glömde mina presenter... så, jaja. Idag var jag iaf i skolan, typ helt normalt. Hade lite lektioner och så. Efter det gick jag hem till Vilma och vid typ halv sex elr nåt träffa jag Caffe. Kom hem vid sju, åt middag med min faster och så. Nu har jag fixat nytt plast till iphonen och typ ätit. Imorn slaggar jag hos Cornelia, skitlänge sen! jaja, det var allt jag hade och säga, hörs senare! Puss




torsdag

Hej, människor! kom hem för en stund sen. Dagen idag gick bra, rolig som vanligt, rätt chill lektioner också! Iaf skulle egentligen träffat Linda idag men hon sluta så sent och skulle plugga och då hade jag redan åkt hem osv. haha, så vi får väl ta de i morgon, får se vad som händer i morgon kväll också! Inga direkta planer förutom att jag INTE tänker vara hemma. jaja, återkommer senare. Ha en fortsatt bra torsdag, pussen

Dagens outfit











Juste invigde mina coverse idag jag köpte på sportlovet också!! Och jag hatar när man går runt in nya skor som verkligen lyser av att dom är vita, så gick och sparkade i grus på väg till tunnelbanan i morse, och bad rätt många trampa på mina dom också, haha ;) helt oviktigt och ointresant menmen haha!


13 Mars 2012

Idag är det en månad sen jag träffade One Direction


HEJ VÄNNER

Är hos Andrea nu, jag gick hit direkt efter skolan.
Vi sluta med hemkunskap och det var halvklass, jag var med Åke och gjorde bullar så det var nice. Haha, ska ut tror jag... Måste bar säga en skitpinsam grej, asso det var en lärare i vår skola som skulle prata om gymnasiet med våran klass osv och så prata hon lite om praoen så hon ba "hade alla kul på praoen" och alla ba "ja" så fråga hon mig vart jag praoa och jag sa hemköp hon ba "aha, gud vad kul. Fick du sommarjobb?" jag ba "Ja", hon ba "Jaha, gud vad roligt" jag ba "hos min faster" och då börja alla asgarva jag ba. Varför skrattar alla, typ. Hehe, sen så sa alla hur det var och att jag var en idiot typ men ja, så vår det..... Vi hörs senare, puss

måndag

Sitter hemma nu och äter amerikanska pannkakor jag gjort nyss! Kan dock inte äta så bra eftersom hela min högr kind plus läpp är helt bedövad haha, va hos tandläkaren för ca en timme sen, skulle bara fixa något men de slutade me att jag drog ut en av tänderna jag skulle dragit ut om kanske en vecka. Har rätt ont just nu och de blöder som fan! iaf kan ta piecring i läppen nu utan att känna något haha. Och har bitit mig flera gånger utan att kännt något, så har lite sår i kinden också :/ aja, hörs senare :*









Just nu. Sliten tjej just nu :)


NU KÖR VI!


Börjar blogga igen.


Videoinlägg

Ute med Andrea


Tävling! Vinn JB Iphone4/4s skal



Var med i en tävling och ha chansen att vinna ett JB skal :) allt du behöver göra står i länken under, så gå in och delta i tävling. Själv är jag me och håller tummarna för att ett av skal ska bli mitt. Bra tävling btw. Puss
http://justindrewbieber.blogg.se/2012/march/utlottning-av-tva-bieber-skal-till-iphone-44.html#comment

GLÖM INTE GÅ IN PÅ LÄNKEN!!!!


Happy birthday Justin!


RSS 2.0