I'm not dead, I just live my life.

Nä då, men ja, som ni sett i Agnes tidigare inlägg och kanske förstått så kommer vi inte blogga förän designen är helt klar osv. Då vi ska börja länka bloggen och allt sånt :) Vet inte när de kommer bli klart men innan december ialla fall :D åhh, längtar verkligen till december har massor av skoj planerat ;) Men skulle bara höra av mig, och att vi fortfarande är här och snart börjar blogga på hel tid eller vad man ska kalla det haha.
Nu ska jag ladda ner lite some music // Malin :*



Har inget annat roligt att lägga upp. Justin Bieber, jag älskar dig ♥


Om bloggningen

Hej, Agnes här!
Vi båda har vart väldigt dåliga på att blogga senaste tiden men just nu håller vi på med en ny design och när den är klar så ska vi börja igen. Mer än aldrig förr. Så håll ut, det är jätte kul att ni fortfarande läser, eller vad man ska säga.

Juste, vi fick en kommentar med en fråga om vilket typsnitt vi har i rubriken och det är klart jag kan svara på det.
Vi har typsnittet Garamond i sne stil, haha, hoppas du förstår hur jag menar :) 
Ha det bra, kram


One Direction

helt jävla sjukt hur man kan älska ett "band" såhär mycket.. ♥


Nästa: Prov

Nu ska vi ha ett as stort prov i kemi, fmk. Önska mig lycka till /Malin


Café Vero

Sitter med Agnes på café Vero! Sprang hit efter skolan haha :) hörs senare/Malin


Godmorgon

Har precis fixat håret och sminkat mig. Nu ska jag bara klä på mig och sen måste jag gå till skolan. Fitt. Jag vill inte! Jaja, om jag inte slutar nu så kommer jag sent. Men vi hörs, puss


Söndag

Hej, kom ganska precis hem ifrån Therese. Idag när jag och Malin vaknade upp hos mig så låg vi och prata lite, käka frukost och så. Sen fixade vi iordnning oss för våran lagavslutning. Klockan 14:40 spelade vårat lag laserdome i stan. Det var askul förutom att jag kom sist i mitt lag och trea sist av alla som var med. Jag och Linnea kämpade asmycket och typ slängde oss på marken. Haha. Efter spelet gick vi och åt på en jätte mysig resturang med jätte god mat. Jag åt en pizza. Iaf, efter det så åkte jag hem. Var lite här fikade lite. Haha, nån gång lite senare så åkte jag hem till Therese. Träffade Freja och Therse. Först var vi ute lite sen drog vi hem till Tessie där vi gjorde massa. Åt pannkakor, prata i skype, skrev flört tips. Lol. Haha och lite mer.. haha. iaf. til halv tio tror jag så gick jag hem. Skola imorn fml.

Bilder från dagen;

Jag och Malin innan vi gick


Min, Alice.P och Lindas mat.


Puss, sov gått!


Höstlovet

Sry för dålig bloggning den här veckan. Men det har ju vart lov!!

Tänkte berätta lite om det. Mån och Tis vet ni redan så... På onsdag var med Tove och Julia hela dagen. Träffa personer och gjorde massa saker. Det var sjukt awesome, asnice. Haha, sov på Julias balkong också. På torsdagen vakna jag då upp hos Julia. Tove drog ganska fort men jag var kvar med Julia. Vi chilla ett tag och senare gick vi hem till mig, bakade och lite sånt. Efter ett tag gick hon och då åkte jag med min familj till en resturang där vi åt med min faster, hennes man och mina två kusiner. Det var mysigt och väldigt god mat. På fredagen vakna jag sent. Fixa mig och gick ut för att hämta en tillfällig jacka på posten med mamma och efter det gick vi och åt lunch på en thai resturang. När vi ätit där så gick jag också och köppte ett par uggs för 2200:-
Dom är lite stora men whatever. Efter det så gick jag hem till Andrea. Hon fixa sig lite och sen drog vi ut. Träffa massa, skräck kväll på gården. Gjorde massa saker. Sen igår (lördag) gick jag upp tidigt, fixa mig och åkte till malin där vi åt lite frukost och åkte sedan vidare till en ishall där vi jobbade hela dagen med Victoria och Frida (plus massa andra). Det var verkligen jätte kul, slutade med att vi fick en fin present också plus att vi hela dagen fått gått runt och ätit hur mycket fixa vi ville. Haha. Anledningen till att vi jobba där var för att Malins bror spelar hockey och dom hade ordnat en cup över helgen. Då jobba vi där. Sent på lördagkvällen hämtade pappa oss hem till mig. Vi titta på film (2012) och prata massa. Somnade 4-5. Och idag (söndag).
Får ni reda på vad jag har gjort i nästa inlägg!

(bilder från veckan hinner jag tyvär inte ladda upp nu, men jag kan ladda upp dem på måndag alltså imorgon)


Movie time :D

Tjohej! Haft en bra dag? Nu ska jag inte skriva än massa utan, nu ska jag göra iordning lite mackor och te och sen välja en film och sen mysa framför den, kommer säkert sitta lite vid datan innan jag sätter igång haha :) 
Ha en fortsatt trevlig kväll, Malin :*  





osminkad o ful ;)


Hos Linda :)

Hejsan hoppsan lillebror! just ni befinner jag mig hos Linda. Kom hit för ett tag sen. Igår som sagt kom till linda till mig vid kanske sju, halv åtta. Och precis när hon kom så satt jag och stooooor grät vid köksbordet... bara jag och mamma som va hemma då!! Kan inte berätta varför, men finns väldigt många fördelar med de också. Men för mig just nu bara nackdelar. men när Linda kom blev de bra. ja, iaf, sen gick vi ut. Va ute ganska länge! Köpte lite dricka och gick mest runt, sen träffa vi massa också, och såg massa haha :) sen gick vi hem, åt cheescake och massa annat, tittade på film och somnade as tidigt. Vi båda va as trötta haha ! sen vakande vi vid 11 åt frukost framför tv, sen tittade vi på never say never och massa annat på tv och satt i pyjamas till klockan 4 :O sen fixade vi oss och åt lite cheescake och sen åkte till Linda. Min brorsa kom sen också precis när vi gick,
så vi lämnade han ensam på en gång :P orkar inte skriva mer köss!
Linda och jag i Grekland i somras :)

...

sorry för mycket text i förra inlägget, vet att sånna är urtråkiga att läsa.

Mån/Tis

Okej, jag ska berätta för er om gårdagen och den här dagen.
Igår så fixade jag mig först i ordning och så sen gick jag ut och åt thaimat med pappa efter det skjutsa han mig till Andrea. Så var jag där lite, sen gick vi ut och träffa Gösta. Vi hade asmysigt och gick runt på hela söder, vi var typ överallt. När klockan var kanske 4-5 så tog vi 3:an från stadshuset åkte till sofia träffa Isidor, Carlo, Martin och en till kille kommer inte ihåg vad han hette det var något på B eller K iaf, haha. Iaf, vi chillade runt i sofia trakterna och gjorde lite olika saker. Efter ett tag så skulle typ alla hem och då gick jag och Andrea hem till Herman där några andra var (Malick, Theo och Lukas). Gick på toa och sen gick vi ut. Haha, mm.. vi var typ vid tullgårds och sådär. Hände lite saker.

Kom hem ganska mycket försent, så mamma var typ sur på mig. När jag skulle sova så hade jag typ frossa och mådde illa. Vaknade jätte ofta under natten och igår så ställde Isidor också ett alarm på min mobil som jag inte kunde ta bort och det väckte mig klockan 9 imorse. Haha, det var inte så najs.

Idag har jag inte mått så jätte bra men mår bättre nu ska ut snart och träffa Andrea för att prata lite ♥, behöver gå ut lite har bara vart unte en gång idag och det var när jag skulle köpa billy pizza, haha.

 

Jag och Andrea för ett tag sedan, puss


älskar er


Tack för att ni finns ♥ Gammal bild...


Bloggsvar


Anonym
om I'm home
-Era längder skulle vara kul att veta :) <333 Bra blogg btw! Kraam

Svar: Tack så mycket, klart vi kan säga våra längder. Jag, Agnes är 164 cm lång (om det var det du mena?) och Malin tror jag är 168 cm ;). Du får rätta mig om det är fel. Kram!


guvjsuikjrn dfgvdkpodf

Fan vad jobbigt det är att göra något som man verkligen ångrar, önskar man kunde spola tillbaka tiden.
Mår inte bra, känner mig sjuk och helskum. Mitt liv känns helt förstört.

RSS 2.0