PÅ VÄG HEM

Har precis tränat och nu är jag påväg hem. Det är asläskigt ute, helt svart. Aja, lite bilder på mig och Malin, haha älskar dig!


Måste plugga

Kom precis hem, ska sätta mig och plugga nu hörs senare om igår osv. Kramar!
Jag, Alvin, Malin, Freja igår hos Gurra

@ busshållplatsen

Hej hopp! Förlåt för ingen bloggning igår. Imorse hade vi i alla fall match mot Tyresö som vi också vann med 7-0 asbra! Efter de, drog jag in till centrum köpte en jacka och en klocka. Tillbaka hem packa, och nu står jag och väntar på bussen till Linda. Ska käka lite middag där och som småning om börjar vi fixa oss och möter upp tjejerna. Kommer bli en awesome lördag, puss


FRIDAY

Igår var jag med Andrea, Lova, Josefin, Mayra och Vilma. Innan det så var det bara jag och Andrea, vi satt på donken i typ två timmar sen så skulle vi hämta ut min mobil på lagning men det var inte klar så får vänta tills på måndag. Jag blir typ deprimerad utan den. Iaf, runt fyra kanske så träffade vi dem andra. Först var vi ute på söder sen så köpte vi med oss mat och gick hem till Vilma och var där hela kvällen. Hade jätte mysigt, pratade massa, åt och skrattade. Riktig girlsnight, haha. Drog hem vid elva, hon bor på andra sidan gatan så kom hem ganska direkt och sov. Nu blir det match mot tyresö så ska börja fixa mig snart, vi hörs senare. Puss
 
 

Live While We're Young

 
 
20 September 2012 - LWWY
 
 

It's friday, friday

Åh, man är är alltid så glad på en fredag! Iaf, sitter och kollar på vakna me the Voice i sängen och äter lite frukost. Börjar när jag vill mellan 09.15-11.00 idag för att vi har prov då. Har inte pluggat så mycket, så är fan nervös! Nu ska jag kolla Wiliam Spets som är gäst idag på vakna, puss M


F00D


Oreinteringsdag

 
Kom precis hem, trött som fan! Hade vanliga lektioner imorse och efter lunch hade vi oreientering i Årsta, alla nior i skolan! Gick i alla fall bra, fick under 60min och kunde alla kontroller så har alltså ett A :D jätteglad! Tycker också synd om de som kämpat och fått alla korrekt och sen inte hunnit under 1h, att dom då inte kan få A i slutbetyg i idrott. Dåligt att oreienteringen är typ själva avgörandet i betyget. Jobbigt och långt som fan vare dock.
Men jaja, nu ska jag äta, plugga lite och senare åka på träning. Puss
 
  
 
 

FITTORIENTERING

Kom precis hem, är så jävla trött och så jävla sur, har blåmärken på hela benen, är varm och har ont i huvudet. Hatar mitt liv. Det sista vi skulle göra idag var att orientera i Årsta, för att få A så skulle man ta tolv kontroller under en timme. Jag sprang hela jävla vägen me Åke och Ville och vi hade skitbra tid tills vi kom till elvan då Ville stack och jag och Åke sprang helt fel, jag fick seriöst damp. Efter typ 20 min så hittade vi den och efter det tog vi tolvan direkt sen sprang vi hela vägen tillbaka, fick alla kontroller men sprang på en timme och 23 jävla minuter. Nu kommer inte jag kunna få A i idrott i slutbetyg den här terminen och idrott är fan det enda ämet jag har A i typ. Det är så jävla orättvist för vissa som suger så hårt mycket följde bara efter andra hela vägen och dom fick A. Nu ska jag ta något att äta för att sen gå till min träning, har redan sprunget en och en halv mil idag om inte mer.
Orkar inte.
 
Har fortfarande inga bilder eftersom min mobil är på lagning.

VMTV

God morgon på er! Har precis stigit på ur sängen efter att ha kolla på vakna me the vocie lite fööör länge!
Nu måste jag börja fixa mig och käka lite frukost, drar om typ 40min. Så har lite bråttom. Ha en bra dag /M

onsdag

Hej, Agnes har ju redan berättat om dagen. Efter jag vart med Agnes ett långt tag mötte jag upp Linda, vi åkte in till stan. Kollade lite affärer fika på NK som vanligt, snackade en massa, planera helgen lite smått, fixade biljetter osv. Efter de åkte vi hem.
Nu har jag precis ätit och snart hoppa in i duschen och sen försöka plugga lite.
Tiden har redan flygit iväg, iaf hörs senare :*
 
lite bilder från dagen

Kort dag

Idag gick jag först i skolan, slutade 11:50. Åt lunch i skolan sedan så drog jag och Malin runt på söder. Lämnade in min mobil på lagning, fikade på muffinsfabriken, åt på donken och gick i affärer. Fick med mig två ringar och ett iphoneskal hem. Kom hem fyra och sen dess har jag bara tittat på tv men nu så ska jag försöka plugga så får se hur det går, jag är sämst på att plugga. Och eftersom jag inte har någon mobil nu och ett tag framöver så kommer inte jag kunna lägga upp lika mycket bilder.
 
 
Bild på mig från Malins instagram  men vi hörs senare, kramar!

HOME

Kom precis hem från träningen, har inte tränat på två veckor så det var skönt att börja igen.
Nu ska jag duscha, kolla svenska hollywoodfruar och plugga till mitt spanskaprov. Hörs sen, puss
Bild från landet i sommras, vill tillbaka!
 

Pluggar

Ligger i sängen och försöker plugga...


Don't you worry, don't you worry child


Tjohej! Städer just nu i mitt rum och vill bara höra av mig lite sådär.
Ska snart göra NO läxan till imorgon och sedan rensa massa kläder och kolla X-factor.
Måste hinna me en dusch också! Jaja, hörs senare. Bild från idag btw.

the weekend


Tja, texten till inlägget under kom tydligen aldrig med.. :/ aja, tänkte berätta lite om helgen i alla fall. I fredags va vi först på grönan med klassen, alla nior skulle dit. Därefter match på kvällen mot Bollstanäs som slutade 3-3 förövrigt en sjukt bra match! Efter de åkte jag hem och packade till nästa äventyr. Morgonen därpå, alltså lördag. Möttes Bajen F17 i Centralen för att ta tåget ner till Malmö. Hade match samma dag mot Ldb, vinst med 3-0. Sedan till hotellen där vi myste hela kvällen efter en ännu mysigare middag på Vapiano. I alla fall, dagen efter åt vi god frukost och begav oss sedan till tåget i forsättning mot Kristanstad, som vi dock förlora mot.. Efter matchen, åkte vi till stationen och fortsatte resan hemmåt igen.
Har vart en sjukt bra och rolig helg med toppen tjejer!
Nu är jag sjukt seg och har just kommit hem från the school! Bjuder på lite bilder, M
 



 


Sep. 16, 2012


AGNES BÖRJAR IGEN

Fortsätt läsa. Kram
 



go'kväll

Sitter o glor på 2 and half men, ska typ sova nu! Godnatt

Malin börjar igen

 
Måste erkänna att jag saknar bloggandet en hel del nu.
Så då och då kommer de komma inlägg från mig! Så fortsätt kika in, puss



RSS 2.0