I'm home

Hemma från landet.






Några få bilder från helgen, kom hem för nån timme sen. För er som undrar vilja jag var där med så var det min familj (alltså mamma, pappa, ester) och Elin.G. Fan vad skönt med höstlov! Har massa planer för veckan, fan vad kul det kommer bli. Nu ska jag nog ta lite te och titta på någon film.


Kort om fredagen igår

Igår slutade vi halv tre med hemkunskap. Drog direkt till Farsta Centrum mötte upp Linda, Linnea & Issa :) gick runt lite och sen gick vi till en salong och Linnea piercade naveln :D har de på video också, lägger upp senare om jag får av Linnea. Sen efter körde linneas farfar mig hem. Och alla andra också. Sen en timme senare kom Issa till mig, vi åkte till Gullmars mötte upp de andra girlsen och åkte sen in till Hötorget. Sprang för att få biljetter till Paranormal Activity 3 kl. 18.40 men va slut, då åkte vi till Söder och där hittade biljetter till kl. 21.15 ;) då hade vi massa ut av tid på oss. Då gick och käka på Burger King och sen till Willys och sen köpte popcorn o allt sånt och sen var de das. Och fy helvete va läskig den var. Mycket värre än 1 och 2an :O Vi dog nästan, gud va vidrig den va! Kunde knappt sova haha :S Den va jätte läskig, men bra. Så ett tips men ändå inte. jaja, efter de åkte vi typ hem nästan på en gång. Kom hem vid tolv då jag satte på en "glad" film och somna till den,
men somna inte förän 3, halv 4 och samma för Linda.

Idag alltså lördag, har jag bara tagit de lungt.. nästan. På morgonen tog jag än powerwalking runt sjön i de fina vädret :) jobbigt bara att ha solen i ögonen hela vägen. Sen gick jag hem, duscha osv. Sen kom Emelie till mig. Vi snacka om allt mellan himmel och jord som vanligt! och fick reda på massa nya roliga saker, tog en fika osv. haha, kul vare. Sen skulle hon hem och då satte jag mig vid datan och sen kom resten av min familj hem. Då vi åt god middag och snart är det efterrätt. Sugen på att se Sex and the city idag också! Nu ska jag gå, bloggar från mammas data, så kan tyvärr inte lägga upp bilderna nu, men senare ikväll eller i morgon.
Nu ska jag hitta på något med min lillsyster, mys! Pussar Malin :*


Next: Duschen

Nu ska jag hoppa in i duschen. Har just vart ute och powerwalkat i de fina vädret! Jätte skönt.
Har inte så mycket planerat för dagen förutom att jag ska träffa Emelie och hitta på något ;)
 åter kommer till de senare, nu ska jag duscha.

 

En ful på mig i våras och Filip som drar mig i håret :O


...










Sitter i bilen, snart drar vi iväg till Kapellskär. Kommer somna på vägen är så jävla trött !!


Landet

Tjena snyggingar, just nu sitter jag hemma och chillar med facebook Chill lixom.
Tänkte bara säga att imorgon åker jag tyvär till landet. Ska vara där över helgen så kommer hem på söndag. Eftersom mitt landställe ligger på Åland, Finland. Så kommer jag inte ha tillgång till internett och kan därför inte blogga. Så Malin får sköta det. 

Nu ska jag packa, vi hörs kanske senare eller imorgon bitti ♥ Ha de bra så länge, puss! 

vårt hus på landet. Fitta vad kallt det kommer vara..


Home

hemma från Twilight-grejen. Helt jävla awesome... Bilder kommer på måndag ♥

Twilight


Nu drar jag iväg till Twilight fan event grej med Cornelia ♥


snart...

Jag ska börja blogga men jag kommer inte bli bra på det förns vi fixat en snygg design och fått lite mer läsare.

Tjenna

Har tillbringat eftermiddagen och kvällen med Vilma. Var asmys, först derog jag hem och sen kom Vilma dit också. Vi var hos mig ett litet tag och chilla lite typ, sen så drog vi till Waynes Coffee och fika. Chai och kladdkaka. Satt där ett bra tag och prata om allt. Mys. Senare drog vi hem till mig igen, chilla, åt, fika igen och lite sånt. Dom drog vid halv tio och då var jag tvungen att börja fixa med en engelska grej till imorgon som ännu inte är klar. Men jag får väll då upp lite tidigare för att fixa klart den. För jag är astrött nu.


Torsdag

Den lååånga skoldagen är över, skönt! Torsdagar är jätte tråkiga och långa har bara massa lektioner... men nu är den över så de är nice! Efter skolan gick jag och Agnes till skrapan hon skulle pröva stolek osv. på en jacka. Men vi försökte gå så snabbt vi kunde för den jävla tjejen som jobbade där va as jobbig och jätte konstig, fast vi sa att vi inte behövde nån hjälp höll hon på hela tiden ändå haha! Efter de drog vi båda hem. jag är sjukt trött just nu och inte alls sugen på mat. Haha, hela min famlij sitter och äter förutom lilla jag.
Men ska ta något sen. Okej, men hörs senare pussar Malin :*



Bild brist så bjuder på en bild från Cypern 2010, saknar som fan...


Bloggpaus

Jag tycker det är pisstråkigt att blogga här just nu. Tar en blogg paus.


Malin dissar



Att de inte finns så många bloggar att läsa.... Eller gud det finns hur många som helst i detta land :) men jag menar lixom kompisar. Känns som alla slutat blogga eller överhuvudtaget inte haft en blogg! Så himla kul att läsa kompisars och folk man vet om's bloggar. Så alla ni som haft börja blogga igen. Och ni som inte haft, skapa en och sätt igång. Som t.ex. våra läser på denna blogg, fortsätter väl inte att läsa våran blogg varje dag om det inte är kul. Och veta vad vi gör osv. Och så tycker vi också, eller jag tycker iallafall det. Det finns ju som sagt vissa som bloggar vilket jag tycker är super kul men ibland när man gått in på alla och inte längre har någon kvar att gå in på så skulle det vara kul med lite flera. Och om man haft en blogg så borde man ju få värsta bloggsuget av att kolla massa andra bloggar. Det får iallafall jag.
För alla kollar väl ändå bloggar? jaja, diss till att folk inte bloggar, haha! puss :*


Helgen som va!

Hej hopp, Malin här! Har inte bloggat nått typ men nu tänkte jag blogga om helgen som va tänkte jag!
Fredag: Slutade vid elva, åkte hem, bytte om och åt. Åkte vidare till Tyresö Centrum där jag mötte upp Linda :) Vi gick och kolla lite, hittade två filmer :D tog en fika på Espresso Hause osv. sen efter de åkte vi hem till Linda. Hon fixade sina grejor och sen hängde vi i Andreas rum och fucka ur lite ner han mixade för oss, med hans bomber till högtalare haha :D Sen åkte vi hem till mig,  åt middag och sen drog vi åt. Va ute ett tag haha, mer än så kan jag tyvärr inte säga om de haha :) men kul var det :D haha! sen gick vi och köpte godis och läsk och tittade lite på Idol som då nästan precis tog slut sen tittade vi på Fantastic Four och myste, efter de så tittade vi på Fantastic Four 2 haha. Efter det pratade vi med Danna i 20år, nä men länge iallafall. Fast Linda prata typ bara, jag satt mest och tittade på Jerry Springer haha, roligaste som finns ;) och chaters! Sen låg vi och pratade as länge och sen somna vi och sov till halv tio ungerfär(hade ställt klockan) dagen efter, alltså lördag! För snabbt äta en god frukost, fixa oss och sen åkta ut till Sonla Centrum och sen vidare till Skyttelholms IP och kolla på finalen :) och lite andra matcher. Va där ett tag, träffade massa man kände and so on, sen åkte vi till TC, gick runt i Gallerian och sen vidare till hötorget, drottninggata osv. och kollade sen åt vi på donken och sen åkte vi hem.
Sen nästan på en gång åkte Linda hem.

Sen på söndagen chillade jag mest va ensam hemma till fem sen kom pappa och hämta mig och sen åkte vi till min brorsas final där resten av min familj va och kolla på den. Som dom också vann :D
slut snackat.

 





 

haha, love u Lindis ♥


Godmorgon

Godmorgon, Agnes här. Igår så var jag först i sickla med Julia sen så åkte jag hem, städa mitt rum och fixade lite saker. Åt lite och gick sen ut för att träffa Andrea, Lova, Mayra och Josefin. Först gick jag och Andrea ut, var tvungen att köpa present till min mamma. Men efter det så gick vi tillbaka till dom andra i Green Room, det var jätte mysigt. Vi satt och prata och fika lite. Typ.

Efter det drog alla hem utom jag och Andrea som gick för att träffa Isidor, Josef och Tom. Då var vi lite med dom, senare kom Gösta och lite fler personer.
Redan vid åtta var jag tvungen att gå hem så.. Då gick jag hem.

Idag så fyller min mamma år, så vi har fira henne. Snart ska jag kanske träffa Andrea (?), jaja.. Vi hörs! ♥


...


Visste ni att det finns ett ganska stort klädesmärke som heter Agnés B? Affärerna finns i bland annat Paris och New york, kläderna påminner lite om Monkis kläder. Inte för att ni bryr er men jag heter ju Agnes Borg.


En söt kofta därifrån.


...


Jag älskar dig.


Godmorgon.



Godmorgon. Jag är sämst på att blogga. Men, eh.. ja. Nu snart ska jag duscha och fixa mig. Sen ska jag till Sickla och träffa Julia, tror jag. Vi ska kolla i lite affärer och så måste jag köpa en present till min mamma som fyller år imorgon. Haha. Gårkvällen var rätt lyckad. Slutade elva, då gick jag och Andrea för att äta på tacobar och sen gick vi hem till mig, chillade. Senare kom Mayra också, vi fixa oss lite och sen så drog vi ut. Träffade massa personer och så, kom hem vid halv tolv. Allt var jättebra förutom att jag skämde ut mig lite smått, eller jag vet inte.. Och Joel slängde sin fimp på mig, de var rätt fittigt och Benjamin i min klass radera hela min spellista på youtube. Fast det var på morgonen. Jaja, vi hörs senare. Puss


Fredag!

Tjen! Slutade nyss, halv tolv chill! Nu sitter jag på skanstulls perrong och ska hem äta, byta om dra till Tyresö och möta upp Linda vid hennes skola hon slutar halv tre tror och hoppas jag ;) haha, sitter och lyssnar på min älskling också :* vill också bara säga att vi hade jätte sköna lektioner också. Först slöjd som va kaos haha :) sen hade vi svenska, redovisning av radiodeckare typ man skulle göra i grupp och de hick kanoners. Sen sluta vi. Nu kommer tunnelbanan om 1min så ha de bra hörs senare  /Malin


dgfvd

okej, nej nu har jag ångrat mig. Ska inte köpa den från Abercombie.. Lol

Gormorgon

Först och främst vill jag bara säga att varje gång man skriver mitt och Agnes lösenord till bloggen blir jätte glad!!! :D haha, som jag blev nu när jag skrev det. Iallafall igår efter HK-provet som gick åt helvete åkte jag in till Farsta C provade vinter jacka och massa annat hittade två tröjor också. Ett blått linne jag ska ha idag och en ljus rosa tröja, bild på det sen ;) NU ska jag äta frukost sen be ge mig till skolan. Ikväll har vi träning också (: jaja, vet inte vad jag ska säga eller skriva så. Ni får ha en bra dag!! Kramar Malin :*

JUUUUUUSTE nu kom jag på en greeeeej! Att igår släpptes ju Mistletoe :D :D Och för er som inte vet vad det är, så är den Justin Biebers nya låt, som då släpptes på Itunes och youtube igår. Och den 1 november kommer hela skivan, gissa om jag längtar? haha, drogade den låten igår ;)
sjukt bra! Och som han säger "julen är tidig i år"
Och en till cool grej jag läste på en fansite om han. Att Sverige vad det första landet i hela världen där Mistletoe blev etta på Itunes först :) coolt ju,
hoppas de lockar hit han ännu mer. Nu ska jag dra pusssssar!




Justin Bieber - Mistletoe :) waaaaah!


Godnatt

Godnatt och sov sött alla mäniskor.


Saknar vintern, Åre. ♥


Eftermiddagen

Hej, asmysig eftermiddag.
Börja med att vi sluta med hemkunskapsprov, gick åt helvettet så det var inte vidare mysigt men efter det så drog vi till skåpen.
Hämta lite grejer och sen gick jag och Andrea hem till henne, hämta pengar och så och efter det drog vi till tuben och åkte in till T-centralen.
Först gick vi och fika på Waynes Coffee. Kladdkaka och varm choklad.
Efter det gick vi till en annan Waynes och köppte mackor och satt där. Asmysigt, prata och så.
Efter ett tag så gick vi till Gallerian där vi gick in på Hollister, jag var tvungen att testa vilken storlek jag ska ha i min abercombie jacka som jag måste beställa, ah iaf.. då gjorde vi det och efter det så var jag tvungen att gå och köpa ett par nya svarta jeans, vart hål i mina förra plus att dom var uttvättade.. Jaja, efter det så börjde vi dra oss hem igen hända lite grejer på vägen, haha.. Tog bussen hem, och nu sitter jag här.
Har sjukt ont i huvudet. Måste snart gå och lägga mig och läsa min svenska läxa. Jaja, det var iaf en fet bra eftermiddag. Älskar dig Andrea. Puss ♥

Orkar inte ladda upp några bilder just nu, sorry.


Skolfoton

Yes, fick precis hem våra nya skolfoton. Eller man skulle gå in på en hemsida för att beställa odm och nu har jag beställt dom.. Klassfotot blev väll helt ok förutom at jag ser ut som en bich typ. Ensamfotona blev närmare sagt hemska (därför jag redigera dom) och kompisfotona jag tog men Malin blev väll söta. Haha ♥


Bjuder stort.




Älskar dig ;)


Min älskade klass.


Annat...

Ändrade planer, nu går jag ut och träffar Freja. Vi ska typ gå lite och sen träffar vi Jack och nån annan lite snabbt. Det blir nog bra. Vi hörs senare eller imorn, puss ♥


Utgång på Ingång


Nu är jag nästan klar. Ska bara välja kläder och äta någonting, efter det så drar jag ut och träffar folk (Y), bland annat Freja ♥ Puss


Svar på Tal

Svar till två kommentarer, hinner tyvär inte klippa ihop eller skriva frågorna ni skrev men ni kommer nog ihåg era frågor själva, kram!

Zandra;
Haha, jo jag vet inte.. Gör det bara.. Tack företsten ;)

Jennifer; Tack så mycket, tröjan är Malins och köppt för ganska länge sedan på JC ;)


YEAH

tjaaa, aslyckad heelg, fan! Pallar inte berätta nu..


fetto hemma hos mayra.


Inköp från igår

Hej Malin här! Igår tillbringade jag nästan hela min fredag i stan, med min famor, farfar & faster. Jätte mysigt. Va bl.a. inne på NK, pk-huset, gallerian, LV, Lexington, Boss, Svensk Tenn, Prada osv. Sen käka vi på östermalm och hade de allmänt trevligt ;)
Hittade lite saker bild på de kommer nu.

 
Fredgaens outfit. Bild tagen i skolan!
Tröja: Gina
Jeans: BikBok



Min sexiga påsar me allt jag köpte :P
Nu kanske ni undrar varför mina H&M varor inte ligger i samma påse,
och de är för att jag köpte sakerna på två olika H&M. That's why!




Rosa Palmolive Tvål: H&M 59:-
Lóreal Paris after shower creme (min andra tog slut): Åhlens 79:-



Lite Borste: Make up store 49:-
Consiler: Make up store 79:-

 

Dålig bild men Grå väska: H&M 399:- (tror jag)



Marinblå blus/linne: Hollister 320:-
Turkosa mjukisar: Hollister 420:-





 

 

 

Förlåt för dåliga bilder... menmen! Hittade också en blus på Hollister jag föll för, men tydligen fanns den inte kvar (såg den på en skyltdocka alltså) men den kanske skulle komma in nästa vecka då det kommer in massa rea varor. Så ska åka in då och kolla om den finns :D
ska också köpa tröjan till byxorna. Tror jag. Hörs senare, puss Malin :*


Godnatt

Halloj! Nu sitter jag här vid datan. Har fixat de sista med Agnes via telefon in för redovisningen vi ska ha i morgon. Men Agnes ska fixa klart den hemma hos sig och gör förmodligen det just nu :) Iallafall hade ju som sagt studiedag idag, den dagen gick jätte fort haha. Skola i morogn igen, fredag! Har inte så mycket planer mer än att jag ska till stan efter skolan med min farmor och faster. Checka in Hollister, Nk, Pk-huset, och massa andra affärer.
Mer om de då. Nu ska jag avsluta här, ta något att äta, gör mig i ordning och go to sleep :D
sov så gott allihopa, ses & hörs i morgon. Pussar Malin.



Bild brist, bjuder på en lagom mysig bild på mej. 2år.


tjenixen

Hejsan, just nu sitter jag och kollar på Så som i himlen, bra film! Ska börja plugga lite SO också :)
Hörs senare, slänger in en bild på min frukost.


Längtar till den 17e





Godmorgon

Idag har vi studie dag :D Härligt. Min dag kommer vara fett chill, har jag bestämmt. Ska plugga lite (måste) dra in till Farsta kanske kolla lite osv. Sen ska jag till Agnes vi måste jag göra klart våran redosivning tills i morgon och sen ska vi vidare på träning. Kommer vara en lätt träning. Sene efter det ska jag väl hem och så. Kanske träffar Gustav för vi måste verkligen prata! Eller så täffar jag Emelie, för henne måste jag också prata med ;) Men jaja, nu ska jag äta lite frukost. Juste vaknade precis haha. Bloggar mera sen!



haha, bjuder på en gammal bild från i våras på kanalplan :D
Pussar Malin :*


Hängagubbe

HJÄLP MIG! Vad ska det stå..? Kommer dö


bais

Hmm... ska jag köpa jackan elr inte :SSSSSSSSSSS

Studie Dag

Japp, idag har vi studie dag, eller hur fan det nu stavas..

Nu ska jag chilla lite. Titta på tv, äta frukost och plugga lite. Sen ska jag nog träffa Andrea och vi ska nog dra till sofia skolan och vara lite där, hehe. Sen måste Malin komma till mig för vi måste fixa en redovisning till skolan som vi ska ha imorn. Så det är ganska viktigt.. Efter det har jag träning och ikväll så ska jag och Freja ut lite, så det blir nog en ganska chillig dag. Haha. Måste leta efter min mobil nu och se om nån har ringt.. Vi hörs :)

Och eftersom jag har vart så dålig på att blogga denhär veckan så får ni lite bilder från en dag.




(haha, kolla min mobil)



haha, mest egobilder... Men, men. Kommer kanske lite videos senare ♥


Godmorgon


asdfghjklöä

Kom ganska precis hem från en match som vi spela idag, det var kvartsfinal och vi vann så i helgen blir det semi (Y). Haha, gick väll helt okej, spela inte så jätte mycket eftersom jag fortfarande är skadad.

Förlåt för dålig bloggning den hära veckan men jag har värkligen inte hunnit, har så mycket plugg så det sidkfjmpösk. Jaja, imorn är det iaf studiedag så vi är lediga! Haha, jag ska nog börja med att plugga lite småt sen ska jag träffa Andrea och vi ska nog träffa våra vänner i sofia och hänga med dom. Hehe. Men nu måste jag gå och läsa en bok som jag snart ska ha läst ut i svenskan. Kraam


Nuuuu


Bestämde mig för den hära, ska snart beställa hem den. Känns som att Canda jackan är lite ute, inte för att jag bryr mig sså jätte mycket om det och jag känner mig fortfarande lite osäker men det blir nog bra. Plus att till denhära jackan kan man ha nästan allting, olika halsdukar, olika skor, mössor osv.. Och eftersom den är ganska så billig så ska jag nog köpa en till jacka också som jag kan ha medans jag väntar på att den hära ska komma hit. Nu är frågan vilken jacka jag ha välja då... ? Haha, jaja det löser sig nog. Puss


.

Godkväll kära bloggläsare! Förlåt för dålig bloggning men har inte haft orken och tiden till att blogga. Igår spelade vi match åttondel, vid 1 :) vi vann med 3-0 och nå återstår kvartsfinal på onsdag. Härligt. Efter matchen åkte jag hem, tog ett varmt långt bad. Fixade i ordning mig och vid halv sju tog jag bussen till Linda :) vi chilla galet och snackade o massa. Sen gick vi igenom hennes kläder och jag valde massa outfit's och skulle sätta på sig haha. Hon har så sjuuuukt fina kläder, och hon själv borde bli model. Kanske lägger upp några bilder på outfitsen senare. Aa sen titta vid på film osv. Vaknade vid 11 typ. Åt frukost och gjorde massor. Sen åt vi lunch, kolla på Rosa osv. Sen åkte jag hem, va tvungen att vänta på bussen i norra sköndal i 25 min :/ sen när jag kom hem kom också farmor och farfar :D så dom är här nu. och nu borde jag plugga men får se haha ;)
hörs senare, kyss Malin :*



Här är iallafall en bild haha :D


Sööndag ftw

heej, kom hem vid typ halv nio idag. Har ätit lite och nu sitter jag här och försöker fixa en läxa som är tills imorn..
Idag så var jag somsagt först med Mayra hemma hos mig, efter ett tag kom Andrea också. Vi var hos mig ett tag, Andrea låste ut mig på balkongen. Mayra facerapea mig så ja.. det var sem en helt vanlig eftermiddag... Sen så åkte vi till skanstull och åt lunch på subway, det var fullt där inne så vi satt ute och åt på typ en sten. När vi hade ätit upp så gick vi in i ringen och titta i lite affärer. På vägen dit så skulle jag gå ett varv i snurringången till hotellet där Idolerna från Idol bor. Jag gick och titta ut och då så stannade dörren så jag gick rakt in i den och typ höll på att kräkas... Ja... Haha, efter typ en halvtimme så skulle vi åka tillbaka till sofia och träffa Gösta. Bussen gick sönder på vägen. Så det tog ca 40-50 min ist för 8.. Iaf, sen träffa vi Gösta. Kommer inte ihåg vad vi gjorde först men vi satt iaf och fika i några timmar och typ pratade. Det var chill. Sen åkte vi till där jag bor. Andrea var tvungen att gå hem och då gick Jag, mayra och Gösta och satte oss i ett trapphus. Typ prata om allt, lite sådär. Vi satt där ett ganska bra tag sen vid kanske åtta så gick vi till busshållplatsen för att kolla när bussen gick. Den gick om en halvtimme. Så då satt jag där med Mayra och Gösta och vänta på bussen. Haha, jaa... Sen när bussen kom så tog dom bussen och jag gick hem och nu sitter jag här. Skypar och pluggar. Går inte så bra. Bilder kommer senare och eventuellt en video. Haha. Puss ♥


Dagens



Linne- Hollister
Jeans- Dr.Denim
Strumpor- Newbody
Halsband- Nyneshamns Guld
Ring- Indiska
Örhängen- Glitter
Armband- Ingen aning

Och svarta converse.

Snart kommer Mayra hit och sen ska vi gå och möta Andrea. Får se vad vi hittar på då. Kanske går på bio eller träffa några (: Vi hörs senare. Puss


....

..Vart har Malin tagit vägen... ?


Newe


En av sakerna jag köpte igår. Kommer från Hollister och kostar 380:- Finns också i knallrosa, marinblå och svart(?).. tror jag. Haha, fick en fråga om vad jag köpte, bilder på de andra kommer sen. Ha det bra, puss ♥ 


Godmorgon

Godmorgon, 3 grader ute just nu. Fan vad deprimerande. Iaf, idag så tror jag att jag ska träffa Mayra och annat folk. Skulle egentligen träffa en person men tror inte att ddet går... Jaja, vi hörs senare. Puss ♥


I just want to say something..


Dagens:



Dagens humör:
Glad såklart!
Dagens frisyr: Typ inget speciellt, utsläppt
Dagens klädsel: Blå jeans, svart tröja. Guldsmycken. Lite tråkigt.
Dagens borde: Plugga, som vanligt!!
Dagens planer: Haha, inte mycket. Chilla, sova..
Dagens vill ha: KLÄDER och ett städat rum..
Dagens längtan: Imorn.. :)
Dagens beroende: Ingen aning.
Dagens tråkigaste: Att jag sög på matchen..
Dagens irritation: Hmm... är faktiskt inte irriterad på någor specielt. Kanske migsjälv isf.
Dagens händelse: Såg tjejen i Ica reklamen...
Dagens onyttiga: Glass imorse och idag när jag stog i kön till Hollister.
Dagens bästa: Hemligt ♥


Shopping



Japp, nu är jag hemma själv. Pappa tittar på hockey match, NHL och grejer. Haha, mamma är ute och hämtar min syrra nånstans. Sååå.. jag kan ju passa på och blogga. Idag så var jag ju först på match, var sämst. Sen så åkte jag hem, duscha och fixa mig och gick sen ut på stan med mamma. Fick med mig lite grejer från H&M och Hollister. Yes, ska till hollister i veckan igen måste köpa lite mer grejer när det inte är lika mycket folk där. Haha, jaja. Ni får se en bild på det jag köppte senare. Nu ska jag smsa med älskling ♥ Ha en bra kväll, Puss!


Lördag morgon

Hej, vaknade rätt tidigt idag. Ligger nu och kollar på massa gamla avsnitt från BigBrother på tv11.
 Saknar de jätte mycket :( Fick frukost på sängen också.

Iallafall min fredag igår. Vi slutade med idrott och som vanligt på fredagar byter man om saaaaakta och stannar med massa folk. När alla typ hade gått va stannade jag länge,länge kvar me Dante och Nisse! fast dom va fett jobbiga gjorde apljud hela tiden. Sen så skulle jag dra då följde Dante mig till tunnelbanan och där träffade jag Ronja, Sara och en till tjej. Va me dom lte sen drog jag hem. Hämtade min syrra va barnvakt i två timmar sen kom mamma hem med massa chips, godis, läsk, dipp, nötter, glass osv. Sen betsällde vi pizza o allt. Mysigt som satan :) sen tittade vi idol och hade tjejkväll haha. Min brorsa och pappa va på hockey i Globen.
New York Yengers och LosAngeles :D Matte i min klass skulle också på de.

Nu ska jag städa upp lite i mitt rum,
titta vidare på BB och sen dra till våran första slutspels match mot Älta. Tagga.






Godmorgon

Idag blir det match. inte så taggad. Ät trött och har ont. Men, men.. Det blir väll bättre. Ha det bra. ♥


Vinterjacka

Åååh, jag har typ ångest. Det börjar bli askallt ute och jag vet inte vad jag ska ha för vinterjacka!
Har två stycken jag funderar på men jag vet inte vilken av dom jag vill ha. Eller om jag kanske ska köpa nån annan, eller två stycken eller vad som hälls.t Gööh.


Iaf, nån av dom här tror jag att jag vill ha. Den till vänster är från A&F och den kostar ganska mycket mindre än den till höger från Canada Goose. Jag vet inte men till A&F jackan kan man ha typ Uggs och nån fin mössa till. Haha. Men till Canade goose jackan vet jag inte vad jag skulle vilja ha till. Det känns som att den är lite ute. Fast ändå. Man vill ju vara varm och den jackan från A&F måste jag antagligen beställa eftersom det inte finns nån A&F butik i sverige och då vet man ju inte hur varm den är eller vilken storlek man ska ha, och så.
Jaja, får väll fundera vidare på det hära.

Dagens:

Hahahahaha, en sjuukt rolig video som vi tittade på idag med klassen. Jag och Malin, garva så jävla mycket. Kunde knappt andas!!

Chillar

TJEEEEEEEEEEEEEEEENA. Har precis ätit, kom hem typ vid sju.
Imorn har jag match så kan inte gå ut igen. Ska typ chilla hemma och så. Iaf, tidigare så var jag på gården med massa. Det var mysigt. Skulle egentligen träffat Vilma också. Men det gick inte ♥
Jaja, har egentligen ganska mycket jag behöver fixa till skolan. Men orkar verkligen inte göra det nu. Sååå.. det får bli en annan gång.
Nåra bilder från skolan idag. I röda arbetslagets toalett.
Var asful, försov mig lite så han inte fixa mig så mycket med kläder eller hår. Men, men.. vi hörs senare. Puss ♥

Back

hejsan alla! Sry för att jag inte bloggat nåt. Har inte hunnit..

Igår efter skolan hade jag "parfymkrig" med Andrea och några killar i sjuan. Haha. Stank som fan. Sen så drog jag och Andrea hem t mig. På vägen såg vi två personer i Mange Makers!!
Haha, vi var hos mig ett tag sen drog hon. Lite senare kom Vilma, vi gick ut och prata och så. Mys. Senare så gick vi hem och åt och lite så. Sen drog hon, och då var jag tvungen att fixa lite till min redovisning som jag hade idag. Satt uppe typ halva natten.
Så var astrött imorse när vi skulle uppvakta pappa som fyller år idag.

Jaja, iaf.. I skolan skulle vi som sagt ha redovisningar. För mig så tror jag det gick ganska bra, fick A. Är fett stolt för annars så är jag sämst. Haha!
Hade matteprov och spanska test också, och det hoppas jag också gick bra.
Jag bestämde migockså för att sluta på tyska C-språk. Det blev för mycket.
Iaf, efter skolan så gick jag och Hanna till ringen. Jag köpte en tröja, strumpor och en choklad till min pappa som födelsedagspresent. Så ska ge det till honnom när han kommer hem.

Haha, ikväll blir det träning. Innan det så ska bästavän komma hit.


En bild från skolan.
Min mun och Malins halva ansikte.

Men.. vi hörs senare. Lovar att min uppdatering ska bli bättre igen!


fan.

Hade gjort ett inlägg men de försvann när datan dog. Helvete! Iallafall har vart hemma länge nu och har inte pluggat ett skit :/
 Hej IG! haha, men får väl ta och göra det nu. Bloggar mera sen, pussar! :*



Dagens mellis hihi ;)
Apelsinkluftor, rostademackor, supergoda kex, apelsin festis, te, och pålägg.
Haha, känns som jag aldrig ätit sådär mycket mellis. Malin.


On my way home!

Hallo! Nu sitter jag på tunnelbanan på väg hem, slutade vid lite över fyra idag! Egentligen halv fyra me hade fotbollsträning med skollaget, fast vi träna inte. Vi fika och snacka haha :D iallafall denna dag kommer jag ägna min tid åt att plugga... Lite annat också men mest det :/ bloggar mer när jag kommer hem, kyss.


Pluugg

Helu, nu är jag hemma. Ska fixa lite med en redovisning till skolan imorn sen ska jag vidare till träning.
Hörs senare. Ni får lite bilder från idag ♥ Kram


ABORG

Finns en ny matta på IKEA. Den är exakt lika dan som min matta jag har i mitt rum förutom det att den är mindre. Det roliga är att det heter ABORG, som jag. Höhö, okej egentligen astråkigt. Men ändå..
För er som inte visste det så heter jag Agnes Borg.

Tisdag Morgon

Godmorgon! Känner mig asglad idag. Mest för att vi inte har något B-språk utan nutidsorgentering ist och för att vi hade choklad i kylen, hehe. Men också för annat shit. Nu ska jag bara välja kläder och sen dra mig mot skolan.
Puuss & Kraam


haha wtf. Urgammal bild på mig. Kanske fem år sen..

Godnatt

Nu ska jag lägga mig och läsa en bok som vi har läxa i till svenskan. Shiet, jag har glömmt att lämna in min svesnka läxa. Inte för att ni bryr er om det. Men, men.. nu får ni fyra bilder från imorse.
Ser ut som värsta plutaren eller vad man kan kalla det. Fast. Ni får nörja er. Gud, jag känner att jag bara fabblar. Säger godnatt ist. Sov sött ;) ♥

Hemma från träningen

heeej. Kom ganska precis hem från träningen. Var med och träna idag. Gick helt okej. Fast jag sög. Men det gjorde inte ont iaf, var hemma hos Malin innan träningen. Jaja, nu ska jag duscha, äta och chilla.
Vi hörs senare, hare bra tills dess. Kraam ♥


Jag och Malin

SKOOOOLAN

nu drar jag. ♥

Hej

Yeaay. Statisiken blir högre. Iaf, har sovmorgon idag, börjar halv tio. Måste forsätta fixa mig nu men jag ville bara säga hej. Såååå.. Ja. Det var det. ♥

Godnatt

Godnatt, sov sött! eller vad man säger ♥

Bjuder på en bild från dagis. 2 år, ingen aning egentligen men jag tror det.

haha... aa. Ni ser nog vem jag är.
Dom andra tror jag heter Jacob, Ville och Ebba. Inte för att det säger er någonting men, men.

Nu ska jag soova.


Trååk

Hej, dålig bloggning idag. Förslåt för det men det är för att jag har haft en helt jävla ointresant dag. Vaknade, ganska sent för att vara mig. Gick runt ofixad hela dagen. Försökte plugga till ett prov imorn. Sen vid 5 fixa jag mig och åkte in t ikea med pappa. Köppte lite småsaker bara. Kom hem nån gång. Kommer inte ihåg när. Iaf, när jag väl var hemma så tog jag lite bilder. Jävla nolifer. Jaja, sen så vare meningen att jag skulle träffa Andrea nu vid helv tio typ. Men så har jag tappat bort min mobil. Kan inte få tag på henne och jag kan inte någonting till provet imorn. Sitter ändå bara och tittar på tv och typ "facebook'ar". Går inte å bra. Har tre andra läxor som jag inte gjort som borde vart inne för nåra veckor sen. Går inte så bra. Hehe.

Får försöka plugga imorn innan träningen. Hoppas ni har haft det roligare en jag idag då, puss ! ♥

Bjuder på nåra av bilderna.




nästan inget smink


rubrik(?)

Hej, som ni kanske såg så gick de inte så bra med texten i förra inlägget. Men nu fungerar det. Just nu väntar jag på Emelie, hon är i sickla och ska snart möta henne vid tunnelbanan sen ska vi till Farsta och kolla lite sen hem till nån av oss och kolla på film :)
mer om de senare, ha en fortsatt bar dag!




 

Lacktights: Lindex
BasLinne vitt: Gina
T-shirt: Gina (fått i födelsedagspresent av Linda)
Kör på toffs, vita örhängen, två ringar och skinn jacka till de.


NI MÅSTE MARKERA FÖR ATT SE VAD JAG SKRIVIT!!!!

Igår som sagt tittade jag & Agnes på vårat lags match :) Dom vann! Efter matchen som slutade kvart i sju åkte jag och Agnes in till sergel köpte biljetter till "what's your number?"
Efter de gick vi till donken och käka, trevligt! Satt och snacka med några killar också, schyssta va dom :) sen gick vi runt lite. Såg bl.a. Zandor tror jag han heter, som har vart med i samma filmer osv. haha. Sen gick vi också köpte popcron och sånt. Vi köpte den största menyn blockbuster haha :D hade hela popcornen kvar efter haha! aja, filmen va jätte bra. Hände massa roliga saker också bort sett från filmen och orkar inte berätta allt. Vi möter alltid konstiga människor haha ;) filmen slutade iallafall halv elva. Då Agnes mamma kom och hämta oss och jag fick skjuss (stavning) hem, kom hem vid 11 typ!!

Och jag hatar att jag inte kan skriva me små bostäver och inte bara me fet text? fattar inte att man inte heller ser vad jag skrivit?
 helt cp. aja, pussar Malin :*








2011-10-02

Godmorgon.


drar mot söder om 15

Om 15 min drar jag inte till söder möter Agnes och sen går till sammlingen. Eftersom vårt lag ska har match, sista gruppspelsmachen ;) men varken jag eller Agnes ska vara med p.g.a av skador, hahah! jaja, efter matchen drar jag och Agnes yttligare innåt. Ska gå bio fika, kanske kolla lite på hoolister som nu öppnat i gallerian osv.
mer om de senare. Men nu ska jag fixa klart allt, pussar Malin :*







Tre mörka bilder från nuet, tahah xD


TILLFÄLLIG DESIGN

bara så alla vet.

NY BLOGGDESIGN

NY BLOGGDESIGN ÄR PÅVÄG, därför kan bloggen se lite trasslig ut under ett tag.

Dev




Vill bara påminna alla om Dev. Hennes låtar är lite enformiga men ändå bra. Lysnar lite på nåra gamla låtar nu.

-Bass Down Low


-In the dark


-Fireball


-Booty Bounce



Hemma från...

...matchen jag dömmde. Haha, det gick knaas. Men nu är jag 200 kr rikare.


Dagens video





Andre Zuniga - No women no cry, från idol i onsdags då han också gick vidare :)
Och ni som såg igår, han gick ju vidare då också :D /Malin


Godmorgon bloggen!

Vaknade nyss, hihi. Lite för sent än vad jag hade planerat och ändå gick jag inte och la mig så sent...
Mamma har tydligen gjort en "to do list" som jag måste göra innan jag åker in och möter Agnes :) 

1.  Äta fruksot
2. Städa mitt rum
3. dammsuga lite köket & hallen 
4.  Fixa lite på redovisningen
5. Läs ett viktigt papper typ(?)

aja, sen ska jag hinna me allt jag hade planerat också haha :)
Bloggar mer sen nu ska jag äta frulle!



Gammal random bild från i våras //Malin ♥


5 saker.


• Jag slösar jätte mycket pengar. Har typ tusen kronor i början av veckan och efter två dagar är dom slut. Utan att jag "shoppat" eller nåt. Köper typ godis...

• Jag kan vara väldigt annolunda, helt craaazy. Seriöst.

• Ibland matchar jag nagelack med underkläder... O.o

• Jag er ofta redd :'( Nejmen, jag är väldigt lättskrämd.
 
• Jag är hur kittlig (eller hur man nu stavar det orden...) som helst.

Och bara för att jag är jag och ni är ni så bjuder jag på en till...

• Kan  vara väldigt blyg. Det beror heelt på vem jag är med. Om jag är med en snygg kille så säger jag inte lika mycket som när jag är med en... ful kille (Inget illa menat eller nåt). Pluuus att jag blir gaanska lätt röd i ansiktet. Vilket är irri eftersom jag skämmer ut mig hela tiden. Typ.


Gårkväll

Tjaaa, asnice kväll igår jue. Orkar inte berätta om allt. Men var på massa olika ställen med massa olika personer. Lärde känna nya personer och andra bättre. Gick hem vid elva. Mayra, Tom och två andra killa följde mig hem. Mihi. Nejmen, jag och Mayra var påväg hem. Men då såg vå en stor kille. Som ropa "hallå", argt. Sen börja han småjogga mot oss. Då blev vi skiträdda och sprang tillbaka. Haha, jaja.

Idag ska jag först vara domare för min syrras match :s
Sen ska jag till kanalplan, träffa Malin och titta på vårat lags match.

Vill också säga att jag saknar min kära vän Andrea som är i London just nu. Hoppas du har det bra där nere, eller åt sidan (?) ♥

asfula bilder från igår.
 

Ha en bra dag, puss ♥


RSS 2.0