15 imorgon :D whiihoo


åhherre

Va dåliga vi är på att blogga! Orkar inte berätta om helgen, den va bra! och mån, tis, ons också!
 Så börjar från nuet haha :D Men bjuder på bilder från fredags till idag, pussen











HAHAHAH

Inköp från H&M

 




Tandställing

Hej! Härligt med fredag :D sitter nu på tunnelbanan påväg hem, slutade tidigt idag och efter låg jag med flera och sola osv. Bara chillade helt enkelt! Mysmys! Nu ska jag hem göra no-.- möta upp Agnes och Andrea och sedan åka till Tyresö och möta massa, roligt! Hörs senare puss Malin

(förlåt för cp inlägg)


Idrottsdag / Torsdag

hej, Agnes här! Ska plugga nu tänkte bare berätta om igår och idag typ.
Igår hade vår skola idrottsdag. Hela åttan åkte till hellasgården och spelade fotbollstunering och orienterade. Det var skit kul! Började med att jag mötte Mathilda vid busshållplatsen på morgonen, vi åkte till slussen och gick ner till bussarna där vi mötte resten av klassen. Därifrån tog vi då bussen till hellas. Först tog vi det bara lugnt i gräset typ sen började vi spela, våran klass var indelad i två lag. Mitt lag kom trea och det andra laget kom tvåa, pinsamt att vi inte vann eftersom vi är idrottsklassen, haha. Aja, åt typ mellan matcherna och när allt det var slut så skulle vi orientera. Jag var med Malin och Johanna fast i början sprang vi med typ alla killarna i klassen, följde efter dom. Hehe, sen när dom tog en annan väg så sprang vi själva och på vägen mötte vi fler och fler tjejer. I slutet var det typ alla tjejer i klassen som sprang med varanda, det var sjukt varmt. Så på vägen tillbaka drog typ alla av sig sina tröjor och sprang så sista biten. Det var asnice! Haha, kom iaf tillbaka på en helt okej tid, hoppas jag iaf. Då chillade vi lite mer, alla klasser åkte typ hem men nåra i våran klass stannade för att bada, sola osv. Hade jätte mysigt och det var nästan varmt i vattnet. Sen åkte alla hem. Jag, Malin och Mathias tog sällskap till Gullmars. Efter det åkte jag och Malin till henne. Åt lite och efter det åkte vi in till farsta centrum där vi först solade. Det var skönt fast det var nåt fel på våra solarium, Malins stängdes av och sattes på hela tiden om mitt var sjukt varmt. Har aldrig solat i ett sånt varm solarium förut. Förutom att jag brände mig på vissa ställen så var det ändå skönt och jag är skitbrun nu. Efter det drog vi till donken, köpte glass och vatten och efter det åkte jag hem. Försökte plugga.
Idag har jag bara varit i skolan och efter det så gick jag och Malin för att fika på Waynes och efter det drog jag hem. Är skit seg, har typ feber och jätte ont i huvet så ska inte träna ikväll. Nu måste jag pluggaa. Puss


Nicola och Ville, skitsöta haha

Asful men iaf, Malin och jag


Cola


Dante och Ville









Idag







Goodnight world!


Gina trickot


Innan besöket hos tandläkaren idag hittade jag detta:
Solglasögon: 59:- Bekin överdel: 99:- (underdel ska också köpas) Linne: 149:-


Stadslagsläger

Hej, Malin här! Tänkte berätta kort om "lovet" Torsdags morgon åkte Stockholms distriktlag (stadslaget) till enköping på elitläger. Åkte samma buss som p97. Hade ett tränings pass på två timmar plus match samma dag. Dagen efter två tränings pass, fyra timmar. Lördagen match. Vi mötte Dalarana och vann med 8-1 och uppland och förlorade me 2-0 fast vi va bra! Hade iaf sjukt kul, verkligen! Sov i en skola, där vi också åt osv. Fina gräsplaner, schyssta träning,match, kläder, toppen väder (nästan för varmt) mycket skratt osv.
Härliga tjejer! :) nej, men de va jätte kul.

 Kom som sagt hem på lördagen, då jag bara va hemma. Va helt död btw. och somnade tio haha, inte ofta de händer på en lördag lixom!? söndagen hade vi match mot Enskede och vann med 5-1 sjukt bra va vi. Efter de, fixade jag mig, åkte till Centrum fixade present och åkte sedan hem till Linda som hade lite släktkalas för att hon fyller år idag!! Grattis igen älskling! :D De va jätte mysigt och trevligt! Fick sedan skjuss av Andreas och Emma hem, kom hem vid halv tio då jag såklart kollade bb och smsade med  till klockan två,
 sen somna jag inte förän fyra -.- och vakna sex.


Jag,Julia,Elsa,Elsa,Michelle






Övre: Elsa,Fanny,Elsa,Jag,Ewe,Madde,Julia,
Nedre: Michelle,Moa,Julia,Stina,Julia










Allihopa! :D


Presenter + shopping


Tunikan jag köpte, H&M 179:-
Köpte också en byxdress, armband, mascara


BYXOR

Vill ha. Allt från Gina Tricot

_


LOV

Glömde att jag inte bloggat om vad jag gjort under "lovet". Så tänkte göra det nu. I onsdags så slutade vi på kanalplan där vi hade idrott, då gick jag hem och fixade mig. Senare kom även Andrea och Freja hit.
Vid halv åtta så gick vi ner till bussen som vi tog till slussen och därifrån tog vi sedan båten till grönan. Vi skulle på maskinen. Dom var grymma live och det var packat med folk. Kul. Efter det gick vi till östermalm. Var där ett långt tag, snackade och sen åkte jag hem. På torsdagen fixade jag mig i nåra timmar och vid halv hem så åkte jag och mamma till Vilma och hennes familj. Vi skulle äta middag osv. Det var jätte trevligt. Sen på kvällen drog jag, Vilma och Tuva ut ett tag och efter det gick jag hem. På fredagen så åkte jag in till stan med Andrea först, köpte två tröjor. Ni kommer nog få se dom med tiden. Efter det åkte vi hem till Andrea och dit kom sedan Anna och Freja också. Vi gick ut och vänta på bussen i typ 30 min, sen när vi skulle på drog Anna hem men vi fortsatte och åkte till östermalm, skulle egentligen på fest men gick ist till coop. Där jag köpte chips och godis, Andrea köpte två glassar och bullar medans Freja inte köpte något alls. Haha. Efter det åkte vi till gullmars där vi köpte läsk också och sen kom Frejas pappa och hämta oss. Vi åkte till Freja, hyrde film på vägen. Kalle och chokladfabriken och Alice i underlandet. Haha. Hemma hos Freja så bytte vi om och tittade först på Kalle och chokladfabriken sen snacka vi lite, sminka av oss osv och efter det titta vi på 17 again. Då somnade Freja och Andrea så jag låg där lite ensam och tittade klart. Somnade vid fyra. Dagen efter vakna jag igen vid halv nio, Andrea skulle till landet.
Resten av lördagen så var jag hos Freja, tittade på Alice i underlandet, bakade, bytte om, sminka mig, titta på Harry Potter och sen kom Mathilda. Dom följde mig till tunnelbanan. Kom hem vid sju, åt med mamma och min syster som hade kommit hem från Åland tidigare. Sen tittade jag på kronjuvelerna, värdens sorgligaste film.
Idag har jag ju spelat match och ikväll kommer även pappa hem. Puss



Från maskinen



Match

Hej, sitter och pluggar nu, eller jag borde sitta och plugga just nu.. har jätte mycket att göra och imorn är det måndag. Fuck. Aja, Imorse spelade jag iallafall match. Vi mötte Enskede, tror vi vann med 4-1. Så det gick rätt bra även om det var sjukt varmt. Idag ska jag nog bara vara hemma, måste göra alla läxor. Kanske går ut ikväll, vi får se. Hörs senare, puss
my love

-


Godmorgon

Vaknade vid tio idag, min familj skulle egentligen till Åland idag vid sju på morgonen men jag var typ sjuk under natten så dom åker vid tre ist och nu är det bra med mig, dom kommer hem vid elva på lördagkväll så blir ensam nu.
Idag ska jag slagga med Andrea och Freja, får se vad som händer på kvällen om det blir fest eller något sånt men vill försöka åka in till stan och köpa nån tröja eller nåt under dagen iaf. Aja, eftersom jag inte vet så mycket om vad jag ska göra, just så bloggar jag mer om det senare. Nu ska jag snart sminka mig, fixa håret, klä på mig osv.
Fuck, har massa läxor kom jag på nu också...


random från balkongen

6 BÄSTA DAGARNA I MITT LIV

One Direction i Sverige

Onsdag: Slutade vid ett-två på skansen, åkte hem till mig med Andrea, bytte om, fixade oss och åt lite. Sprang till skanstull, åkte till centralen där vi träffade Lina. Vi åkte till karlsberg och därifrån tog vi tåget mot arlanda. Kom fram vid fyra/fem kanske? På arlanda gick vi till utgången där vi träffade Andra komppisar också. Satte oss vid dom och väntade på att One Direcion skulle landa i Sverige. Min mamma visste inte att jag var där så hon blev rätt sur och vid halv tio tvingade våra föräldrar oss att åka hem. Suttit och väntat i ca fem timmar för att bara åka hem... Då gick iaf jag och Andrea till tågen och åkte hem, tåget var en halvtimma sen och när vi precis suttit oiss på tåget och åkt en liten bit så läser vi på twitter "killarna har landat i sverige, möttes av ca 15 fans vid vip-utgången". Surt.
Torsdag: Hade ingen aning om vart dom skulle bo och spela in. Vi hade ringt till massa studios och hotell men inte fått något exakt svar. På eftermiddagen så ringde iaf Mathilda och sa att hon sett massa springande fans i mosebacke/götgatan så då förstog vi vilken studio dom skulle vara i och åkte direkt dit. Var fullt med folk och han  inte se någon, sen var jag tvungen att åka till min träning.
Fredag: Åkte vid kvart över sju hemmifrån, träffade Andrea och åkte till ders studio. Var där hela morgonen tills tio över åtta, då behövde vi gå till skolan. Som ändå ligger ganska nära. Vi börja med bild och då skulle man gå ut och rita fönster/portar så jag, Andrea och Malin gick till studion och gjorde bilduppgiften där. Träffade två tjejer från skåne. Sen var vi tvungna att åkte tillbaka till skolan. Hade lektion och efter det lunch, åt snabbt i skolan sen drog jag, Filippa och Andrfea till studion igen. Träffade min kompis Tove så vi ställde oss vid dom, nu hade det kommit poliser och vi stog där hela lunchen. Visste inte om vi skulle skippa lektionen efter eller inte, vi skulle ändå bara se på film men vi gick tillbaka ändå. Tänkte att dom inte skulle komma, kom sent och missade början av filmen så fattade ingenting. 20 min efter att vo gått smsar Tove mig att dom hade kommit och gått en meter ifrån dom typ så ja börjar gråta, gråter hela filmen. Andra gången vi missar dom... Efter skolan åker vi hem till Andrea, skippar igrotten. Sminkar mig och packar typ. Sen åker vi och träffar mimmi och vi åker till mosebacke där studion dom spelar in i ligger. Och ställer oss där med Mathilda, Clara, Lina, Fanny och Karro. Står där några timmer sen börjar dom spärra av på ett annat sätt. Så att liksom hela gatan är avstängd så alla står på mosebacketorg ist. Sen kom Natalja också och vi chillar bra där och väntar. Sen kommer alla polisar, Paul och Bert (eller vad han hette) och säger att dom kommer stå på balkongen (som liger på andra sidan toget) och att det är enda chansen att se dom. Men en polis hade sagt till mig tidigare att det där var ända vägen ut från studion så jag, Mimmi och Andrea står kvar vid avspärrningen. Och tillslut så ser vi hur dom går ut ur studion och in i bilen där nere och när dom gör det så springer alla fansen till balkongen men jag Andrea och Mimmi står kvar. Dom kör förbi oss, ganska långsmt. Typ en meter ifrån oss och närmast sitter Louis, han ser inte oss men jag börjar gråta, blev så jävla glad! Liam sträcker sig fram och vinkar till oss, vi var ju dom ändå som stog där. Det var sjukt. Bilden kör upp på balkongen och vi springer dit och får skitbra plattser ändå. Killarna står på ballkongen eller man kanske ska kalla det terass i typ tio- 20 minuter. Sen åker dom ner igen. Från när jag ser Louis och Liam i bilen, under hela tiden dom står där och minst 40 min efter det gråter jag. Kan inte sluta, var så sjukt. Mitt smink blir helt förstört men jag var så himmla lycklig! Vi stannar där ett tag längre sen åker vi hem till Andrea och byter om och fixar oss sen snabbt till mig tror jag och efter det möter vi Julia och åker till mosebacka igen, är med nåra. Först var det ganska många där men det blr färre och färre. Bert säger att dom inte kommer komma ut men vi sitter kvar. Tittar på big brother på mobilen och bara chillar. Vid tolv så börjar vi prata med Moa, Amanda och Jenny. Jättesnälla tjejer som vi träffat tidiare också, vi sätter och och pratar och väntar på att dom ska komma. Vi var kanske bara tio stycken fans där och helt plöttsligt kommer deras bil och kör upp med killarna i. Dom kör förbi oss och vi börjar springa. Moa var nästan ikapp bilen och Liam vände sig om och vinkade till oss som sprang. Sen gasade bilen iväg. Vi går till Hilton Hotell där vi trodde att dom skulle bo. Det var några andra där, men inte One Direcrtion. Så jag Moa, Amanda, Julia, Jenny och Andrea går till donken vid slussen och sen skills vi åt. Tänkte att det var kört, klockan var typ ett när jag, Julia och Andrea tog bussen till Andrea där vi skulle sova. Dagen fter får vi reda på att typ en halvtimme efter att vi hade åkt så hade tydligen Jenny, Amanda och Moa träffat Harry och Liam och tagit bilder med dom, hur jävla mycket otyr kan man ha. Aja. Vi vaknar upp hos Andrea äter frukost och...
Lördag: Åker först hem till mig, fixar mig. Sen träffar jag Andrea och Julia, tror jag. Vi åker till mosebacke där vi träffar Jenny, Amanda, Michelle, Natalja och nåra andra. Sen träffar vi också Lina. Är vid mosebacke hela dagen. Vid fem åker dom till terassen igen, står där i tio minuter. Vi stog där med Karro, Jenny och Fanny. Jag grät ingenting medans dom var där uppe. Stog bara och försökte ta in att det faktiskt var dom. Direkt när dom går in börjar jag gråta igen, sminket förstörs. Gråter i en halvtimme. Haha, sär. Aja, efter det måste jag gå till min mammas kompisar som skulle ha middag dom bodde precis vid mosebacke och där fick jag byta om till varmare kläder, filt, sminka om mig, äta osv. Efter det gick jag ut igen, träffade Andrea och sen kom Julia också. Vi gick till Mosebacke vid studion där dom nu spärrat av på ett annat sätt. Så alla står på trotoaren mittémot. Vi sitter där med Mathilada, Clara, Jenny, Moa, Amanda, Rebecka, Michelle och en till tjej och väntar. Sen kommer Ville, Åke, Dante och Nicola. Dom håller oss sällskap i typ en timme sen drar dom. Men det var kul, fler och fler personer går. Men vi hade ändå ganska dåliga plattser. Såg typ ingenting. 30 min innan Niall och Liam ska åka så kommer Elsa och Elsa och säger att vi kan stå med dom, de står precis framför dörren. TACK! Så där står vi, men när killarna kom ut så såg jag typ inget eftersom jag inte är så lång men fick allt på film iaf. Det var otroligt obeskrivligt sjukt. Liam och Niall två meter ifrån en max. Sen tar dom bilen och åker till hotellet. Vi forsätter vänta i kanske en timma och jack får mycket bättre platser. Står nästan längst fram. Zayn kommer ut, han ska röka. Så jävl söt. Och ett litet tag efter det kommer Harry, Louis och Zayn ut. Står framför oss i kanske fem minuter. Min mobil ladda ut så har ingenting ifrån det men.. Herregud, asso jag kan inte beskriva hur sjukt bra dom ser ut i verkligheten och hur jävla lad jag är, finns ingenting jag älskar så mycket. Sen åker även dom iväg till Hotellet och då springer jag, Amanda, Julia, Andrea Rebecka och Jenny till dit. Vi står där ett tag och plötsligt inser Andrea att liam står inne vid disken. Han vänder sig om och vinkar till Andrea sen vänder han sig tillbaka. Jag springer till rutan och knackar så han vänder sig om igen, vinkar och Ler jätte stort sen kommer några andra fram och tillslut står typ bara jag och Julia där, han tittar på oss hela vägen ända tills han inte ser oss längre. Ler stort och vinkar helta tiden. Lycklig. Vi åker hem glada som fan. Sover hos Julia.
Söndag: Väntar där på mosebacke med Julia och Andrea, killarna kommer upp på terassen igen. Det var en helt sjuk sak som hände, blir helt varm när jag tänker det. Åh herregud, älskar dig så sjukt mycket ♥ Sen måste jag gå till kanalplan där ja ska stå i vårt café, mamma köpte thai mat till mig sen så stog jag där. Började såklart gråta på vägen dit så sminkade om mig där också, sen när jag var klar drog jag hem till Julia och efter ett tag kom Andrea. Vi gick till moseback igen där vi satt och vänta hela kvällen, var tvungen att åka hem ganska tidigt. På kvällen fick jag reda på att Louis och Zayn kommit ut och pratat med fansen man ba miss igen. Aja, är glad för det jag fått.
Måndag: Skolan hela dagen, direkt efter det gick vi till mosebcake. Träffade Lina, runt fyra skulle jag bara gå hem till fort och hämna mina träningskläder medans Andrea skulle klippa sig och Lina väntade där med nåra. När jag är påväg tillnbaka smsar Lina mig att killarna är på trassen jag får panik. Springer dit så fort jag kan, när jag nästan är framme så möts jag av massa fans. Blir så assur, var bara borta en halvtimme och då kommer dom. Då ska jag bara gå över vägen och precis då kommer deras bil. Kör typ 10 cm ifrån mig, jag höll på att springa rakt in i den. Dom körde fort så hinner knapt se men jag ser att dom vänder sig mot mig eftersom dom höll på att köra på mig, var helt ensam men ändå! Tur i oturen, som fan. Jag ringer Lina och pratar med henne, dom var vid innergården. Men jag går iaf till avspärrningen, ser bara när Niall går in i studion. Sen går jag till Andreas frisersalong. Sitter med henne och väntar på att hon ska bli klar, sen går vi tillbaka. Ska gå och äta på donken. Träffar Amanda och Moa på vägen står och pratar med dom ett ganska långt tag sen går även dom till innergården. Dom hade så jävla tur. Iaf, vi äter och går sen tillbaka sen kommer Liam ut och går till 7-eleven. Han är så cfbkjsnflk. Sen måste jag gå till träningen, börjar gråta igen. Det är nå felt på mig. Tränar och går hem.
Tisdag: Skola, sen går vi dit till mosebacke igen, är där hela eftermiddagen. Träffar massa. Inget händer men jag måste gå till träningen. Går dit, tränar. Byter om och åker tillbaka men då hade dom redan åkt till Arlanda och var påväg hem. Gick runt där och sen åkte vi hem.
Det har vart så sjukt, var andra gången jag såg dom. Och ingen kan förstå hur jag känner. Det går inte att beskriva, även om jag inte alltid har haft tur så har jag iaf sett dom och vissa speciella saker har hänt.
One Direction, älfkar er mer än vad ord kan beskriva. dfrhsgrfyhdftghf





Hinner inte lagga upp bilder nu, fler kommer senare.

Bilen

Godmorgon! Nu sitter jag i bilen påväg till Solna där vi ska samlas för att sedan åka buss till Enköping! Jag är trött som fan men de ska väl gå bra, hörs senare puss :*


packa,duscha

Hej, härlig kväll som tillbringas med packning.. Åker på Stadslagsläger me stadslaget i morgon till Enköping och kommer hem på lördag. Ska bli rätt kul faktist :) Har nästa packat klart nu och ska hoppa in i duschen innan bb börjar. Är dock lite sur på att Maskinen uppträder på grönan idag och jag som asgillar dom, skulle gärna vilja vara där nu! Jätte många jag känner är där också, bl.a. Agnes om ni undrar vart hon är haha :D Kan också berätta att hennes bloggning har vart dålig på sistonde eftersom One Direction har vart i Sverige och då har hon tillbringat alla lediga timmar med dom! Så that's why! Och så har hon inte haft tillgång till datorn så mycket.
 Men nu ska jag jump in the shower, hörs senare babes!


En superdålig bild på kallelsen som togs av min superbra webbcamera xD


Måndag

Skola igen då.. Denna helg gick super fort! Hade som sagt Engelska hela dagen, tittade klart på Harry Potter osv. Efter skolan tog jag sällskap me Nestor. Vi åkte till Farsta Centrum och mötte upp min brorsa, kollade runt i affärer osv. Sen följde dom mig till tandläkaren och jag drog ut en tand.. nästa tand ska jag dra ut om en vecka. Efter de fortsatte vi kolla runt, hittade också ett par fotbollskor jag ska köpa osv. Sen tog vi sällskap hem, tog en promenad! Alltid skönt, trots att de va kallt då. Nu håller jag på och försöker få bort mitt virus jag har på min dator-.- och ska som småning om äta också, har för ont för tillfället.





Friday

Hejsan! Kom hem för ca en halvtimme sen och fryser som fasen just nu! Igår va de fredag, hade rätt roliga ämnen så dagen gick fort. Efter skolan chilla jag, Liv, Freja, Nico, Ville, Åke och Dante as länge ute på skolgården och typ låg i gräset och sola, snacka osv. as skönt! Sen åkte jag hem gjorde middag. Linnea kom också och senare min faster. Sen drog jag och Linnea till Tyresö mötte upp Stålis, Robin och Soo och tillbringade kvällen sedan hos Stålis. Där vi också sov. Väldigt lyckad kväll/natt. SHONA AZZ :D haha, iaf sen på morgonen där på drog jag tidigt till Kanalplan och stog i caffetrian me Issa och sedan kom Alice och Linnea också. Faktist as kul ;) Sen åkte vi alla hem och nu ska jag snart äta tror jag.
Sen kanske jag drar tillbaka till Tyresö och möter lite folk. Mer om de sen, pussar!

OUTFIT:

   
Vitt linne JC, svarta jeans cubus, bandu gina, ringar gina





 


Påväg mot Tyresö

Lite töntig upd. Men nu är jag och Linnea påväg mot Tyresö, väntar på bussen! Hör sen, Malin!


Pizza efter blöt träning


Pizza efter blöt träning


10e Maj Torsdag

Hejsan, nu känner jag att jag verkligen inte bloggat på 100 år, sorry för de! Ska försöka att förbättra mig. Som jag alltid säger men aldirg håller. I alla fall, tänkte berätta kort om helgen.
 Fredagen tillbringades me Issa och Linnea. Va på bio och kollade på Titanic, sov därefter hos mig. Hade de super mysigt, hittade en navelpiercing och massa kläder jag ska köpa också! Lördagen gjorde jag inte så mycket, hade match mot Bollstanäs, pluggade, va hemma och myste med familjen som också kan behövas. Söndagen hade jag också match, efter de kom Agnes och sedan Linnea och Issa och sen gick vi på Bigbrother live! Va me flera gånger i bild och hade platser så man såg allt, så de va bra. Kul också :P Mån, tis, ons har också vart bra. Va bl.a på skansen me klassen i onsdags osv. Idag är de torsdag och den har också vart bra, som vanligt dåra! Chill lektioner osv.
 Nu ska jag käka något och sen kommer Issa, pussar Malin.










 
 

 




skit ful.



 











 



 


längtar


Nynäshamn

Nu åker jag. Hörs senare


LÖRDAG

Hej, tänkte berätta om dagen typ.
Började med att jag spela match mot Bolstanäs, vi förlora men det gick ändå helt okej för vårat lag. Aja, efter det gick jag hem, duschade och fixade mig, blev klar vid fem. Då drog jag ut och träffa Andrea, vi åkte till slussen och tog båten till Grönan där vi fixade guldkort och drog in. Åkte typ två åk, men chillade runt där iaf. Träffade hur många som helst. Men det var nice. Sen nån gång vid kanske 6-7 så drog vi hem igen. Då gick vi och köpte godis på hemköp pch när vi kom ut därifrån så var det nåt asskumt typ nåra som jaga varan, aja helt cp. Kom iaf hem nån gång vid 8 eller halv 8, då åt jag med familjen och nu har jag precis registrerat mitt guldkort på datan. Ska börja plugga snart, vi ska typ släcktforska eller nåt. Haha, ganska roligt faktiskt..
Imorn så ska jag först till nynäshamn där min mormor bor och fika lite. Efter det ska jag hem igen och fixa mig för att sedan träffa Malin, Linnea och Issa, vi ska på Big Brother live! Puss
min syrra tog some pics

Valborg

Började med att jag vakna ganska så sent hemma hos mig, fixade mig och blev inte klar förns ca fem. Vid halv sex så tog jag bussen till kungsträdgården där jag gick av för att gå och möta Andrea och Freja på Gina Tricot, jag behövde en ny tröja fast orkade inte testa så köpte inget. Aja, efter ett tag kom Anna också dit. Vi gick lite till Gallerian, fast allt var stängt och alla var cepe ungriga så vi drog till Tacobar i söderhallarna vid medis för att äta och efter det tog vi bussen till Andrea, där vi börja fixa oss för kvällen. Bytte kläder, jackor, sminkade oss, fixade håret, bestämde vart vi skulle osv. När allt var klart gick vi till busstationen, vänta typ 22 minuter på bussen. När bussen sen kom så åkte till någonstans där vi tog en annan buss till bondegatan, där var festen vi skulle till.
Gick och letade ett tag vart det var och hände lite saker. Hahah. Aja kom iaf dit efter ett tag där det var ganska många personer, men ändå rätt lugnt. Alla typ chillade och så. Sen blev det för mycket dricka för många, så det var inte lite lugnt längre men då drog jag ut helt ensam för att  möta Malin och Linnea, kommer inte ihåg men vi gick iaf till festen igen och efter det kom även Stina och Therese. Sen berättar jag inget mer, haha. Det blir för mycket...
Jag och Andrea gick iaf med Malin och Linnea till tunnelbanan, sen drog jag och Andrea till donken där vi gick på toa och tog vatten. Sen gick vi ner till kajen och satte oss på en bänk, satt där ett tag och efter det gick vi hem till Andrea igen. Där vi bytte om och börja titta på en film, men jag somnade direkt.
Sen idag vaknade vi, titta klart på filmen. Åt frukost på hennes ballkong och prata om allt som hänt kvällen innan. Sen fixade vi oss och jag drog hem, försökte plugga. Gick ut och träffa Andrea igen. Köpte glass och brownie, gick till vitan, drog hem till mig, jag börja plugga igen och Andrea drog. Fast jag kan fortfarande ingenting av det jag plugga på.
SENT INLÄGG, INGA BILDER JUST NU

RSS 2.0