_

BLOGGEN UNDER REDIGERING -klar senare idag

the week

Jag & Agnes i måndags
 
Måndagen, först va jag med Agnes hos mig och gjorde massor. senare åkte vi och mötte Linda och Linnea, kollade grabbarnas träning på Vallen. Sen åkte vi hem till Robin där Johan också va. Senare drog Agnes och Linda och jag och Linnea osv där. Hade Saw maraton osv. Mysigt vare! ;)
Högst vylom på morgonen och en stekig Johan ;)
Frukost med Linnea hos Robin
Efter träning med stadslaget i tisdags
onsdags, frukost
Påväg till Linda, ful som fan.
Chilla hemma hos Linda ett tag. Sedan åkte vi till centrum köpte glass, mötte Robin, Linus och Rasmus vid Vallen kolla P97s match med killarna + Max, Sebbe, Alicia, Robina med fler som kom. Därefter drog Jag Linda, Robin och Stålis till donken. Sen tillbaka till Vallen, mötte Linus. Där vi satt hela kvällen i solen och kolla Linus brorsas match och snackade osv. än massa. Sen gick vi och köpte godis och sedan åkte jag och Linda hem till mig. Kom vid halv tolv ungefär. Jätte mysigt. Kolla på film, snacka i telefon och me lite folk osv. haha.
Morgon fika med Linda. Vi va uppe med tuppen! :D Gick upp vid halv sju, åt fruksot och gav oss på tunnelbanan till Odenplan, lagade min tanställning som gått sönder och därefter en mysig fika på Coffeehouse by George.
Efter fikat hade vi mer tider att passa.
Fixade mitt hår vid halv 11, nu är jag jätte blond. Tog en och en halv timma :)
Åt lunch, åkte till Norra där vi blev upp plockade av våran chaffis, Simon! :D
Som körde oss till vallen där vi träffa Danne, Robin, Jige, Kembel, Stålis, Martinez och Kevin.
Spelade först fotboll hur länge som helst på vallen sen drog vi till en sjö där grabbarna bada,
 jag och Linda hade ju som sagt ingen bekini med oss :)
Iaf dom stod och sjöng massa ramsor osv as kul haha, sebbe kom sen också!
Jag & Oscar högst upp i Frittfall xD
Midsommar va faktiskt jätte lyckad. Va på grönan på dagen och sedan på kvällen hade vi gäster,
sen gick jag och Oscar ut och träffa några av hans kompisar vid sjön.
Lite konstigt inlägg, men gör detta för att ta igen eller hur jag ska förklara det. och om inte bloggappen börjar fungera snart så blir det ingen bloggning förän på fredag. Åker till Halmstad i morgon bitti med Stadslaget och kommer hem på fredag,
ska bli skit kul men är lite nervös haha, jaja! Pussar på er om vi inte hörs tidigare.
 

Måndag

Bloggappen fungerar fortfarande inte så just nu skriver jag på safari ist, så kan inte ladda upp bilder. Aja, just nu så ligger jag i sängen. Kom hem för en halvtimma sen. Idag var jag först med Malin, vi åt och hade det kul osv. Vid sju åkte vi till Tyresö För att träffa Linda och Linnea, vi drog till vallen och var där typ halva kvällen. Tyresö p97 hade träning och så. Efter ett tag drog vi till Robin och Johan hemma hos Robin, fast jag och Linda var där i knappt fem min, var tvugna att gå så alla följde oss till bussen och så åkte jag hem. Imorn börjar jag jobba klockan tio, hinner kanske skriva innan jag åker så det kommer det bilder också, puss

wiho

Nu har vi precis ätit Americanska pannkakor på ballen, med massa gott till och snackat än massa. Nu står Agnes och sminkar sig lite och efter det får vi se vad vi gör, det är ju inte toppen väder direkt...
Aja, pussar från oss :)

ye

Godmorgon sötnosar! Första dagen på sommarlovet jag får sovmorgon haha! Har vart massa man måste gått upp till annars, men hela den här veckan blir soooovaaa! Nu ska jag kolla klart på filmen jag på börjat, byta om, fixa mig osv, städa rummet och lite så. Sen kommer Agnes, så får vi se vad vi gör. Vi lovar att blogga ialla fall :D nu har de äntligen blivit roligt hahah, måste bara få upp statestiken. menmen, hörs senare. Puss

babes


Godmorgon

...sitter här och äter frullee. Idag ska jag träffa Malin, får se vad vi gör. Hade egentligen ingenting mer att säga så hörs sen, pussar /A



just girly things













home sweet home

Hej, kom just in på blogg.se och sett att dom ändrat ännu mer. Överskrift sidan är ju riktigt bra med, statestik, hur många inlägg man gjort per dag osv osv. De är ju kul, och "snabb inlägg" kan man göra också haha! ;)
Har iaf kommit hem från Hallstavik, Panixia cupen! Riktigt kul va den. Berättar mer senare med bilder osv. Har precis käkat pizza med mammsen på ballkongen och snackat om alllllllllllt! Mys, bara hon och jag hemma hela veckan. Härligt! Men nu ska jag ta och duscha, raka benen, tvätta håret m.m. hörs senare, puss! :)

Hemma

Okej nya blogg.se var inte alls så dålig som alla har sagt.. Den var fan grym.
Aja, har precis ätit thai-mat med mamma, det är bara vi hemma denhär veckan. Min syster är på fotbollscup och pappa är med henne. Så det är skönt, haha. 

Varken jag eller Malin har inte kunnat blogga i helgen eftersom vi varit på fotbollscup i hallstavik. Tog inga bilder så har inget att lägga upp men kul vare i alla fall, även om det gick sämst. 

Nu ska jag duscha, fixa naglar osv osv. Hörs senare, puss

Fucking sommarlooooov!!!!

 
Såg att Agnes redan skrivit om skolavslutningen så ni får lite bilder istället ;)




Går inte att lägga upp några fler för tillfället. Hatar nya blogg.se  

Skolavslutning

hey, kom hem för ca en timme sen. Igår var det ju skolavsluning, det började med att Andrea kom hem till mig på morgonen. Vi fixade iordning oss och efter ett tag kom även Mathilda. När vi var klara så gick vi till skolan, började 9:20 i klassrummet men vi gjorde inget där, lämnade bara våra saker och gick direkt till aulan. Där var det några som uppträdde, rektorn hade tal och vissa priser delades ut. Jag fick gå upp på scenen två gånger. Första gången med Änglarna och andra gången med vårat skollag, (eftersom vi vann dm) så fick en ros och en solros, haha. Aja, efter allt i aulan så gick våran klass till ett klassrum där man fick sina betyg och så sa våra mentorer lite saker och efter det så gick vi ut på skolgården där vi tog massa bilder och sånt, eller vissa gick hem också.
Det var en ful kille i sjuan som kastade en piggelin i mitt huvud.... Iaf, när alla bilder hade tagits så gick jag, Malin, Mathilda, Andrea,  Ville, Mathias, Nicola och Åke till "En thai till" (en resturang) och åt lunch buffe. Det var mysigt och jättegod mat. När vi ätit klart satt vi först kvar ett tag och prata, sen tog alla sällskap till medis men killarna ville gå och köpa nån tändare i södrastation så vi tjejer gick och hyrde film och köpte godis ist. Det blev Exorcisten som vi tittade på hos Andrea, mysigt men väldigt obehaglig film som nu är hemma hos mig eftersom ingen vågade/ville ta den och jag som är räddast av alla åker på cupp imorn så jag kommer inte kunna lämna tillbaka den..... Haha, aja när vi tittat på filmen så gick Mathilda men vi stannade och spelade wii haha, så jävla jobbigt. Medans vi gjorde det så bytte Andrea om och när hon var klar så gick vi till mig där vi också bytte om och lämnade/hämtade saker sen kom Mathilda och Hanna och då drog vi ut. Först till coop för att köpa massa och sen gick jag och Mathilda till Svea pizzeria för att köpa pizza. Sedan satte alla vi oss i lilla bleckam och åt allt, skrattade och prata massa. Bra avslut på dagen. Tillslut var bar jag och Malin kvar vi typ låg på filten och åt det sista, träffade även Tor och två av hans kompisar och senare Ronja och Elvira och så träffa vi massa nior som hade haft fest i vitan, kommer sakna dom så jävla mycket! Nu börjar det här inlägget bli långt en jag och Malin kom hem till mig vid tolv, tittade på film och sov. Försov oss i morse, fixade oss och åkte till tyresö där Linnea och Linda skulle ha skolavslutning. Fast vi kos sent så missa allt, men kul ändå. Jag, Malin, Linda och Linnea gick först till Espresso house och sen till donken. Sen åkte lidnda hem och efter det åkte jag och Malin också hem. Eller Malin hem till sig och jag hit. Just nu har jag skitont i halsen och så ska jag träna ikväll hörs sen. Puss





Freja, Hanna, Amanda, Malin och Nicola, Mathilda, Andrea, Jag

Skitfinbild på Malin och Andrea
inte allt, men lite av det vi åt iaf


Tidigare idag på donken

KOMMER SAKNA ALLA SOM MAN INTE KOMMER TRÄFFA UNDER SOMMEREN SÅ JÄVLA MYCKET, ÄLSKAR ER ALLA!

Tisdag

Heej, nu sitter jag hemma hos mig med Mathilda och Andrea. Vi har ätit, pratat och haft mysigt. Senare idag ska jag på min kusins student middag och efter det ska jag fixa  lite med mina kläder jag ska ha imorn på skolavslutningen. Shit vad fort åttan har gått! Aja, skolavslutningen ska iaf bli  asmysig, berättar mer om allt senare.
Pussar från oss!


skolavslutningen i sexan

Mot skolan

morsning korsning! Ska nu borsta tänderna och bege mig mot skolan, börjar tio!
Dagens: svarta jeans, olivgrönt genomskinligt linne, svart tubtopp. Hörs senare, have good day!


Just gilry things












Rast

Sitter hemma hos Dante med Agnes, Liv, Benjamin, Dante, Max och David! Har sjukt lång rast och efter det har niorna sin cabbare (stavning) kul ska de bli!! Jaja, puss


pappas data

Hej, kom nyss hem från träningen och sitter just nu och käkar jordubbar och kollar sverige matchen ;) dagen idag har vart bra, beeptest första som gick rätt bra! Sen lunch och städning i irdottssalen. Efter skolan mötte jag upp Linda och spenderade några timmar i stan. sjukt myckte folk bara... Hittade lite saker och även Linda än massa! sen tog vi en fika på Nk och myste lite, sen åkte jag till träningen som också va jobbig!
Nu ska jag kolla vidare matchen, puss


Hittade en jätteful och gammal bild på mig, va tvungen att bjuda med mig på den!
Från femman/sexan i min gamla skola!!


En konstig vana

Jag vill bara dela med mig av en väldigt konstig vana jag har, som jag knappt aldrig tänkt på själv! Det är nog ingen som tänkt på det någonsin förutom min mamma. Och den konstiga vanan är att jag alltid biter mig i underläppen när jag hör/dansar till en bra låt (om jag inte sjunger till den förstås)
 och igår när jag satt och dunka musik, så kom jag på mig själv efter en stund att jag faktiskt satt och
 bet mig i underläppen samtidigt som jag diggade till låten, haha :S
 så jävla konstigt men sån är jag haha!:D Så ni märker ju när jag tycker en låt är bra tahah!


Måndag

Godmorgon allesammans! Står just nu också smikar mig, ska snart käka lite frulle och som småning om bege mig mot tunnelbanan.. första lektion, idrott. Beep-test, de absolut värsta som finns :O börjar iaf 10.15 så lite chill är det! Efter skolan idag ska jag till stan med Linda och shoppa lite innan träningen, wiho!
Sverige spelar ju ikväll också :D men, hörs under dagen. kyss

right now, fulbild!


Just girly things













Godnatt :*


Inköp från lördagen


Vitt linne: 280:- hollister
marinblått linne: 334:- hollitser

Marinblå t-shirt: 200:- hollister
Grå jumper: 360:- hollister

blommig klänning: 530:- hollister

Väska: 399:- Mango

Svart geonskinlig jacka/kofta: 299:- GinaTrickot

bodysplash: 128:- hollister
presenter av Faster Sfbiokort: 350:-
Presentkort på kicks: 300:- 
 
That's it, imorgon väntar också shopping med bästa Linda! mys, har massa som måste köpas ;)


Bilen

Hej hopp!! Just nu sitter jag i bilen tillsammans me Linnea påväg hem från eskilstuna, har spelat match med F-17. Förlora med 1-0 menmen... Kvällen igår va sjukt rolig! Kan berätta mer om de senare, hörs senare puss Malin! :)


Lalalalallalalalala

Kom nyss hem från en mysig dag i stan med min farmor och farfar, hittade en hel del saker bl.a. Iaf nu är jag + min familj påväg till tullinge på grillfest med massa andra familjer! Ska faktiskt bli jättekul. Hörs senare, Malin! :)
OUTFIT:


Mot stan


Deprimerande

Väder-


Bilder

Godmorgon, tänkte egentligen berätta om vad jag gjort senaste veckan typ. Men eftersom jag har varit med Malin nästan hela veckan och hon redan berättat om vad hon har gjort så tänkte jag bara lägga upp lite bilder.
På matten
Från willys




Jag & Malin Dagen innan hennes födelsedag (skitful)


Under idrott
mina vita converse blev stulna, gick hem med strumpor :(
Haha mitt och Malins test..  och Malin
haha till linnea, bränd pannkaka och ättika-mjölk


skjuts till skolan (Y)




Jag och Malin

Hos alle, innan alla kom




Påväg hem från alle, åh fyfan


Mys hos Linnea


Big Brother kö








jobbiga brudar på so:n
näsblod standard


på eriksdals, roligaste dagen!


Malcom ♥
Pussar!




home

Tjen, kom nyss hem från Täby. Matchen gick rent åt helvete.. blev dock ingen förlust, 0-0. Nog om det, skulle ju egentligen slagga hos Ws idag men orkar verkligen inte, och ska upp tidigt i morogn osv. Skulle tydligen bli hos Linnea me Issa och Stålis också.. Men är helt körd, orkar vekrligen inte!
 Även fast jag önskade det. Puss. Nu duscha!


Höstas ;)


Oh thank heaven!

Påväg hem från school! Har vart en sjukt roliga dag, tråkigt bara att vi inte kommer ha "akta huvudet" mer med våra super sköna ledare.. Skönt me fredag ialla fall! Är som sagt påväg hem nu, senare kommer Linnea och Iss också sen ska vi bege oss ut till Täby för match.. Otaggad som fan..!! Menmen, efter de sover jag hos ws. Hörs senare, puss Malin


Film i miniaulan


Godmorgon


hahaahah









Random roliga bilder jag hitta på datan, kan aldrig få nog av dom haha, godnatt!


dagarna sen sist

Hej hopp Malin här!! Ännu än gång ber jag om ursäkt för den hemska bloggningen men har bara inte blivit av. Senaste gången va dagen i min födelsedag, för en vecka sen. illa. Den dagen va iaf bra, fick massa presenter, gratulationer osv. Tack! Gullig suprise av Agnes också, haha! Fredagen tillbringades med min familj + faster med man på O'learys och sedan tårta m.m. hemma hos oss! Lördagen hade vi match mot AIK som vi vann. Sedan på kvällen va de fest hos min kära vän Alle med massa roligt folk. Skit kul vare :D sov sedan där med flera andra, dagen efter åkte jag me Ellen, Julleh och Saga hem. Sedan hem fixa mig, mötte Agnes åkte till Linnea där Issa också va, sen hämtade vi upp Linda och drog till BigBrother finalen :D Mötte upp Gurra & Oscar där också!! Finalen va ialla fall bäst, även fast vädret inte va på topp! Hade jätte bra platser osv också, blev dock in zoomad en gång då jag såg ut som ett mongo.. menmen, haha!

Måndagen hade vi vanligt dag i skolan.. tråkigt som fan! Hade bl.a. fittmatte prov.
Tisdagen däremot va super rolig, hade sovmorgon till halv 11 och sedan va vi på eriksdalsbadet hela dagen me klassen, hade klassensdag! Och de va extra mysig när de spööööregnade ute :P Efter de gick jag och Agnes till henne och myste, sedan åkte vi hem till mig där vi också såg.
Hade jätte mysig liten picnik på konsumtaket senare på kvällen också!
 
Nationnaldagen (onsdag) hade vi först match, vinst igen mot Bele! Sedan tillbringades dagen i stan med Agnes och Linnea. Tur med vädret hade vi också. Kikade runt där rätt länge, fikade, träffade också Annica och Marcelo från BB som vi stod och prata med jätte länge. kul!
 Sen åkte vi hem till Linnea och va där ett tag sen åkte jag och Agnes hem.

Denna dag va chill, hade inga lektioner. Vi har något som heter "akta huvudet" som faktiskt är kul. Vi jobbar med våld osv. Låter kanske hur tråkigt som helst, men nej,
 de är det inte, haha. Men, nu orkar jag ej skriva mer.
 Hörs maybe senare eller imorgon, puss babes!

BILDER:




Linda,Linus,Alle

Linus,ws,Julia,Kevin,Saga,Martinez

Ellen:D

Jag&Ellen

Martnez,Linus,Daniel,Jag,Robin

bb finalen

Jag&Issa
Hanna Johansson vinner Big Brother 2012. Foto: TV11

Bekiniunderdelar 79:- st
brun utan sol 89:-



Jag&Agnes



Linnea&Agnes

Tidigare idag :)


SKOLÄÄN

Nu drar jag till skolan. Standard bild.

Nationaldag

Älskar mitt liv. Bloggar om mycket nån annan gång, ska lägga mig i sängen och titta på film nu. Imorn blir det skola, temadag så inte jätte jobbigt. Är på asbra humör vet ej varför...
mer bilder, text osv imorn. Pussar!t o

RSS 2.0