...


Home

Hej, kom nyss hem. Slutade med HKK idag, efter det så var jag kvar med några på skolgården ett tag. Alla typ mula varandra och så... Men efter ett tag drog iaf jag, Malin och Andrea till waynes, fikade och prata ett tag sen drg vi till Åhlens. Var där rätt länge. Malin leta efter en present och Andrea köpte nytt smink. Haha.

Vid typ halv sex eller nåt så drog alla hem. Tog först sällskap med Andrea sen bussen resten av vägen.
Nu ska jag pluggaaa, har skitmycket att göra!


Rätt hemska bilder från nu.

Puss


...

NEJ. Designen ska inte se ut såhär, vad tror ni liksom? Den är snart klar, kan inte göra allt på en gång.


27-29

Ska berätta om helgen. I fredags var jag med Andrea, vi gick ut och åt på en pizzeria. Det var jätte mysigt. Efter det så gick vi till gården och träffade Nisse som var med Loke eller Love, kommer inte ihåg.... Vi satt iaf där och pratade och spela lite fifa. Sen drog jag och Andrea, gick runt lite och så. Sen hände en sak. Kom iaf hem lite efter elva någon gång, så det var chill.

På lördag skulle jag egentligen träffat Malin, men den saken som hände kvällen innan gjorde så att vi inte kunde. Plus att Malin hade gäster o.s.v. Så jag träffade ist Andrea och gick och träffa en person, pratde lite och löste saken. Sen drog jag hem och åt och sen ut igen för att träffa Andrea igen. Hände massa saker den kvällen, haha. Minns inte allt men det var väldigt kul. Har några videos på mobilen när jag och Andrea håller på med något, jag vet inte vad. Iaf, kvällen slutade med att vi träffade Isidor, Mayra, Pontus, Tom, Jossan, Gösta, Carlo och Hedvig. Tror det var dom iaf, vi stog och prata och typ, haha. Det var jätte pinsamt för jag stog och skulle försöka förklara en sak för Mayra, jag vet inte vad men det var någonting som jag skulle försöka visa lite snabbt med händerna och på något sätt då så föll jag bara ihop för att jag gjorde för hastiga rörelser eller nåt och Mayra hade inte lyssnat på det jag försökte förklara och stog och prata med nån annan typ, så alla trodde jag stog för mig själv och gjorde rörelser och trilla typ. Jaja, skitit. Kom iaf hem tillslut, var helt jätte kall.

Idag vaknade jag, var hemma och tog det lugnt hela dagen och gick sen iväg på träning. Vi var bara fem stycken från hela laget där. Egentligen är vi 18 stycken. Haha, vi hade fys och det var asjobbigt men ändå kul..

Nu ska jag duscha lite snabbt och sen titta på äkta människor. Puss /Agnes


bild från imorse.


-


:(

aldrig mått sämre.


Nu börjar jag (Malin) med detta :)

Dag 01. En person som betyder mycket för dig
Dag 02. En person du saknar
Dag 03. En bild från idag
Dag 04. En bild på ditt syskon
Dag 05. En bild du aldrig lagt upp förut
Dag 06. En bild på någon i släkten
Dag 07. En bild på något du saknar
Dag 08. En bild på en konstig tid i ditt liv
Dag 09. En bild dig när du va liten
Dag 10. En bild som är tagen utomlands
Dag 11. En bild på någon du inte träffat på länge
Dag 12. En bild på någon rolig
Dag 13. En bild på någon som får dig att le
Dag 14. En bild på din mobil
Dag 15. En bild du tagit på mat
Dag 16. En bild som väcker minnen
Dag 17. En bild på någon du älskar
Dag 18. En bild på någon du är kär i
Dag 19. En bild på något du vill förändra
Dag 20. En bild på dig själv
Dag 21. En valfri bild
Dag 22. En bild på den som står högst upp på listan på din profil på facebook
Dag 23. En bild på en främling
Dag 24. En bild på de filmer du älskar
Dag 25. En bild på din vardag
Dag 26. En bild på något du älskar
Dag 27. En bild som får dig att gråta..

söndag

Gokväll!! sitter nu i sängen med datan och kollar på Harry Potter 5 eller 6 :) soom sagt idag mötte jag upp Issa. Vi gick runt i Farsta och prata om masssaa verkligen. Åt på donken och lite så. Juste sen va de en as äcklig och läskig man som ville ha en kram av oss men vi blev rädda och gick åt sidan och då började han kasta pommes på mig/oss? :O haha, ni skulle sett hur läskig han såg ut.. :S sen drog vi hem till mig. Lyssna på lite musik osv. sen drog vi till träningen, hämtade upp Linnea på vägen! Träningen gick bra, va ute och sprang först och sen hade vi fyr i Sofiaskolans lilla hall! Nu är jag ny duschad och ska snart äta något, måste också skriva utvärdering av HK och lära mig 20 länder i Afrika... Haha puss på er, hörs i morgon!





Tog typ alla bilder med Issas mobil!
Så bjuder på en as ful på mig men as fin på Issa :*
ser ut som jag har världens panna också!


Jag är flickan du inte visste älskade dig

Sitter och fixar mig medans jag dunkar spotify, om ungefär en timme drar jag in till
Farsta Centrum och möter Issa ska käka och kolla runt lite ;) chaio!
(random rubrik)







osminkad...


GodMorgon!

Hej förlåt för dålig upd. men,men! Denna helg hitils har vart tråkig... eller rätt så i alla fall :/ i fredags va jag hos min faster vi hade sex and the city maraton med chips, godis, läsk, cheezballz osv. de var iaf roligt! Sen kom pappa och hämtade mig. Lördag, städade jag mitt rum och möblerade om lite!! Sen av jag i centrum snacka i telefon me as många hela dagen igår typ haha? sen satt jag vi datan osv. snacka me Issa rätt mycket också haha xD saknar henne! Men idag söndag har jag inga planer. Ska nog in till Farsta C eller stan med mamma, eller så åker jag till Johan och Robin ett tag,
 snacka om de igår. Får se hur de blir me de.
 Har i alla fall träning vid fem i Sofiaskolan, aja pussar! :* 
 


Plugg

Godmorgon. Sitter här och pluggar So, man ska typ kunna 20 länder i Afrika, går inte så jätte bra. Haha. Idag ska jag nog träffa Andrea ett litet tag och så har jag fys träning vid fem... Jaja, ska plugga vidare nu. Vi hörs senare, puss.


Friday

Ska sätta igång med bloggningen igen. Har vart sämst. Kan börja med att berätta om igår...
Först var jag i skolan, hade två läxförhör. Det gick helt okej tror jag... Fick också tillbaka en skrivuppgift som jag fick A på. Wey! Iaf, efter skolan drog jag och Andrea till 7-eleven, köpte en brownie längd och sen vidare hem till mig. Vi hemma hos mig nästan hela kvällen, tittade på en one direction intervju (eller hur fan det stavas), åt, prata och massa mer. Vid typ kvart över tio gick vi ut. Träffade Ville, Nicola och Åke vid en buss-station. Stog och prata med dom tills bussen kom.. Då gick vi och träffa Nisse, Max och Alexandra. Var med dom ett tag gjorde lite saker. Haha. Sen någon gång så drog alla hem till sitt. Ja, det var väl det..
Nu tror jag att jag ska börja fixa mig, och försöka få tag i Vilma. Fast först ska jag titta lite på tvvvvv. Kramar

Namnsdag

Min namnsdag. Vaknade med frukost på sängen, ska nog träffa Vilma idag. Puss

Plugg

Nu ska jag börja mitt pluggande!! Tyska, svenska och Engelska läxan ska göras.
Har förberätt me en chai och lite marabou också, kan de blir bättre? ;)

  


allt möjligt

Tänkte börja med helgen som va. Fredagen va jätte mysig, efter idrotten va typ massa kvar och sen när alla gick höll Dante och Mickael mig sällskap tills jag skulle möta Linda vid tunnelbanan. Vi åkte in till stan åt på Tacobar, pratade, fick också då reda på en tråkig sak osv. men de va jätte trevligt. Sen väntade bio. Vi såg New Years Eve, as bra film! tipstipstips :* haha, gullig och bra film för er som är ett par. Sen vid tolv åkte vi hem till mig, Linda sov hos mig. Vi tittade på film och myste lite. Dagen efter vaknade vi halv två då vi åt frukost ? sen drog vi oss mot Tyresö och mötte upp Johan och Robin och lite senare kom Linn också. Sen gick vi in till Robin och kollade på Gladiatorerna osv. mysmys! Sen, kommer inte ihåg när tog jag och Linda bussen, hon gick av vid sig och jag fortsatte hem. Men vid norra sköndal va jag tvungen att sitta i kylan i 36 jävla min och vänta på den där jävla bussen som går en gång i halvtimmen typ? -.-
Sen blev de lite lördags mys. Söndagen börjades med träning. Faktist rätt rolig!! Efter träningen körde Erik hem mig och Agnes till mig :P åt, duscha, satte på oss mys kläder och åkte in till Farsta Centrum. Kolla affärer, solade och lite så. Sen åkte vi hem till mig ett tag, hade sjukt kul och garva sönder åt massa saker hahaha, gud :D och sen åkte Agnes hem. Då jag va tvungen att plugga -.-
Lite bilder från helgen + från de senaste dagarna dvs mån,tis,ons



Fredags efter Idrotten ;)

 



 

Jesse & Adam när jag skulle fota läxorna haha xD

 

 

haha, Adam och Niclas gick typ och köpte total 6-7st varmchoklad!
haha, lite bilder! orkar inte ladda upp resten, pussar :*
Nu ska jag svara min babe :D


One Thing

Svårt att andas.. För fina, för bra..


Hos Freja

Hej, nu sitter jag här hemma hos Freja. Vi har precis ätit pannkakor med nutella, .
Idag sluta vi med idrott, var kvar ett tag i omklädningsrummet efter. Vid typ tre så drog vi till willys och köpte nutella och sen vidare till ica och köpte mjölk. Haha, sen gick vi hem till Freja och börja laga. Eller vad man ska kalla det.. Jaja, vi har typ bara suttit och ätit och pratat sen dess. Men det var mys.. Haha, men nu sitter jag iaf här vid hennes dator medans hon spelar templerun och slår mitt high scooooore......  Vi hörs senare. Puss


arkiv bild.

STÄDNING

HAHA, blev inget pluggande än.. börjar städa mitt rum istället. Före och efter bild kommer senare kanske! ;)


Tisdag

Andra skoladagen avklarad!! Ååhh, va så himla jobbigt att gå upp ur sängen idag! Jobbigare än igår,
 fast igår gick jag upp lite senare men i alla fall. Slutade 20 över 2, så de va nice.
Och jag har längtat efter min säng hela dagen, haha.
Framför allt på´tunnelbanan till skolan idag, höll på att somna fan..

haha, har precis käkat lite mackor och ska nu börja med Tyskan,
 måste göra lite matte och göra klart NO läxan som skulle vara inlämnad innan lovet också haha :O
 blog u later, pussen :*



Efter idrotten idag :)


BILDBOMB från jullovet :D



Julafton ;)



också julafton, ser mer ut som en sommarkväll :S

 



 

 
 Issa & Jag på sibylla nån dag



Linnea & Issa :D hemma hos Linnea!





hahahahaa, Linnea & Issa :) fan va kul de va!
 Linda filmade värsta videon också xD







Bussen med Linda & Linnea ;)



 





Linda and me

 



Linn och Linnea på donken :P



Linnea, Linn och Jag :)



Linnea skulle leka lite peddo lärare!! haha



Linnea och Linn :D







Nyårs facelook :)

 















Raketer :)

 

Linda och jag i Bollmorahallen



Espresso house me Linda i Tyresö Centrum :)



Linnea och jag i strandhallen, ser ut som jag har värsten biggest ben :O


 
Issa innan match (:





snön kom ju också efterbliven som den är, nu i veckan!

 

Agnes och där inne går Linn, Linda och Linnea :*



Kebab i Tyresö centrum





Linn :)



Har ni sett någån rakare banan än min? Don't think so! xD



St i söndags :)

Hahah, gud va töntigt jag skrev under de flesta av bilderna! Men de är bara för att ni förstå vad och var de är :)
Vill också säga att min jullov har vart bäst! Har vart super glad typ hela tiden och har haft as kul! Men vill bara säga att bilderna här åvan är absolut inte alla, har många fler. Kanske kommer upp någon gång. Sen har jag ju gjort massa mer än vad bilderna säger. Exempelvis, bio med Agnes då hon la upp alla bilder osv.
 Vill ni se dom bläddra ner några inlägg så hittar ni dom. I alla fall, saknar lovet redan...
 Tack för att ni som jag tillbringade lovet med, gjorde de till de bästa. Älskar er :*


St cuppen

Hej, nu sitter jag i bilen med Therese på väg mot tyresöhallen. Vi ska titta på fotboll, Malin ska spela. Så ni vet vad hon gör. Haha, men vi hörs senare. Puss


sista för idag!

Go'kväll alla!
Har precis myst i soffan med syrran framför gladjatorerna, love it!
 Sen tittade vi lite på mitt stora feta Grekiska bröllop som jag också tittar på nu :)
 I morgon blir de att gå upp rätt tidigt, träning och sen St-cup.
 Sjukt taggad! Har också saknat alla fast senaste gången va i torsdags... but,but!
Har inte så mycket att säga, ska fixa i ordining lite te och mackor,
 packa ihop tills i morgon och fortsätta titta på MFGB :D
Godnatt kramar från Malin :*



Bild från Gothia 2011, i somras.
Haha, minns den här matchen så väl, saknar! :)  
Ser ni mig förresten haha? Ligger på toppen längst till vänster.


12 Augusti


Lite från veckan

Tisdag: Så mötte jag ju Linda och drog sedan till Tyresö centrum. Skulle möte Linn och åka till Nacka forum och små shoppa lite. Men dagen efter skulle hon till Kenya och va tvungen att vaccinera sig..
Så jag och Linda stannade i centrum, fikade, shoppade lite, kollade lite affärer osv. Sen vid sju åkte vi till Linda. Hon fixade mina naglar, vi tittade på HSM 1 och åt glass och sen vid halv nio gick jag i storm vädret ner till bussen. Ringde till Agnes också och pratade me henne heeela vägen hem haha! :) När jag kom hem åt jag, myste med nån gullig film med mina föräldrar och lite sånt. Hoppade också in i duschen och massa sånt!
Onsdag: Sov as länge! satt vid datan, åt frulle, fixade mig, packade, ringde lite samtal. Sen vid halv tre kom Linda och hennes mamma och hämtade upp mig på vägen,dom hade vart på IKEA. Sen åkte vi till Linda, då jag bloggade, vi lyssna på musik, satt vid datan, måla naglarna, skrattade osv. Sen vid halv sju åkte vi till Strandhallen och mötte Linnea och Issa. Johan och Linn kom sen också. Och Linn som skulle ålt till Kenya den kvällen/natten. Åkte till oss istället, eftersom hennes mamma fick en allergichock av malariatabletten... så de blev ingen resa. Tråkigt värre!
I alla fall, vi satt hela kvällen och kollade på fotboll, Maddicken kom också! Tyresö som gick vidare till SM slutspel och massa annat. Sen vid halv tolv kom Lindas pappa och hämtade oss, körde Linnea, Issa & Linn till centrum också. Sen på kvällen tittade på Eva&Adam och fikade lite, sen log och prata ett tag och sen somnade vi och försov oss typ en timme på torsdagen!!!
Torsdag: Vi försov oss, skulle upp kvart över åtta. Gick upp kvart över nio. Haha. Men de gick bra. Vi åt och bytte om sen åkte vi till strandhallen och spelade vår första match mot AIK (sm-slutspel) som vi vann med 3-1.
Vid 2 körde vi mot Enskede i semi. Då vi dock förlorade.. Så alltså kom vi trea i SM.. jaja! Grattis till Enskede får jag i alla fall säga! ;)  
Efter de åkte jag, Agnes, Linnea, Linda och Linn till Tyresö Centrum och åt. Satt där ett tag och hade de allmänt trevligt, skrattade som fan :) sen åkte vi tillbaka vid fem och kollade på P97 slutspel i SM. Då Tyresö spelade.
Kollade på deras andra match också. Sen drog Linnea! Linda och Linn skulle hem till Linda en snabbis och jag och Agnes gick till bussen. Där de kom 20 blattar och höll på me oss haha. sjukt. Sen åkte vi hem. Åt lite, drogade spotify och skypade me lite folk. Sen snacka vi i telefon och jag gjorde volt in i bokhyllan så min ram gick sönder hhahahaha. Shit va kul de va! Och sen skrattade vi åt massa annat också :D sen hämtade jag lite chips, dricka, toblerone och nåra konstiga kex. Sen tittade vi på HSM 1 haha. så gullig film. Efter de låg vi och prata i hundra år. Sen på fredagen sov vi till halv ett, då vi åt frukost och lite så. Och den dagen va vi bara hemma och chillade. Kollade på HSM 3 denna gång haha!! Kommer knappt ihåg va vi gjorde men, gjorde massa i alla fall. Sen efter middagen vid typ halv åtta åkte Agens hem. Andrea kom hem denna kväll också :D
aa, sen myste jag me mamma och syrran. Kollade på film dansade galet i mitt rum haha, så är min familj haha! Och min mamma tvingar mig att sätta på JB hela tiden också :D Nice, med en mamma som har förstånd för musik!!! aa, de va lite från veckan. Den har vart sjukt rolig. Allt kanske inte lät så kul. Men allt va i alla fall kul, haha :D

Sen samma dag/kväll fick jag reda på något hemsk av massa personer. Henrik Gillgren gick bort... :( Jag kände inte honom, men har vetat lääänge vem han var och hur allt började för längesen. Det är inte rättvist att de va just han som skulle försvinna. Sörjer och alla mina tankar går till de närmaste, familj, släkt och vänner. Och dom går även till alla som igår satt och grät... vilket en stor del gjorde... såklart! De fick även mig att fälla tårar. Kunde först inte förstå, kändes så overkligt och hemsk! Snackade me Linda, Johan och R7 om detta hela kvällen. och alla som skrivit på Facebook... Jag kan lova er, att han tittar ner på er och ler. Att han hade så många underbara människor runt om sig. Så därför gick alla mina tankar den natten åt alla runt om honom och självklart til honom själv också.. Ta hand om varandra!
R.I.P Henrik Gillgren


mys fredag!

Hejsan boys n girls :) Har precis duschat, rakat mig, smörjt in mig osv. Har också satt på mig lite mys kläder och förberätt film + te, yogurth och toblerone. Har bestämt att försöka vända tillbaka dygnet och lägga mig lite tidigare idag också. Om de går, vilket de förmodligen inte kommer att göra... men,men.
 Nu ska fortsätta med mitt. Berättar om min braiga dag me Agnes och resten av veckan i morgon.
Min laddare och plattång är hos Linda så kan tyvärr inte föra över bilder från mobilen till datan än, men om jag inte träffar henne innan söndag,
 så får ni bilder kanske på måndag!
 Min söndag är nämligen fullproppad! Slut babblat, godnatt pussar från Malin :*

 

haha. En helt störd bild på mig som jag hittade nyss i Arkivet :)
Innan någon träning i vintras/våras 2011


Hos Lindisch!

Hej, nu sitter jag & Linda hemma hos henne och snackar me lite folk, kollar bloggar, videosar osv.
Sen som småningom ska vi äta och börja fixa oss. Sen drar vi och möter Linnea och åker vidare till Strand.
Bloggar under kvällen pussar från oss :*
Linda, Andreas, Jag & Simon i Grekland :D

Facebook grej-

1. Är du singel?
-Yes

2. Hur många kontakter har du på din mobil ?
-Ingen aning...

3. Finns det någonting du vill ändra i ditt liv ?
-Ja, mycket.

4. Röker du ?
-Nej...

5. Fullständigt namn ?
-Agnes Linnea Louise Johansson Borg

6. Födelsedag ?
-15 februari, 1997

7. Är du helsvensk ?
-Nej

8. Om inte , vad är du ?
-Halvfinsk..

9. Vem ringde dig senast ?
Random nummer, tror det är Andreas C

10. Vem smsade dig senast ?
-Jack Brereton

11. Vem kramade du senast ?
-Mayra, tror jag... Eller Ester

12. Vem pussade du senast ?
-*****

13. Roligaste personen du vet ?
-Jag själv är ju så jädrans rolig, nejmen jag vet inte... Jag tycker typ allt är kul.

14. En snygg kille
-Chris Carmack. Seröst, jag dör för honom. Sjuuuuukt.

eller Louis Tomlinson, Zac Efron och Zayn Malik...

15. En snygg tjej
-Finns många snygga tjejer... Men kanske Kissie... nej skoja.. Men typ Megan Fox.. Haha.

16. Vem träffade du senast och vart?
-Min syster, i vardagsrummet.

17. Ögonfärg?
-Mest blåa, men lite gröna också..

18. Vem såg du senast?
-Min syster..

19. Har du någonsin förlorat en vän?
Nja, inte riktigt helt... men jag har slutat umgås med en.

20. Vad åt du senast?
-Jordgubs youghurt med flingor..

21. Vad drack du senast?
-Juice

22. En vacker person
23. En snäll person
24. En gullig person
25. En jobbig person
26. En konstig person
27. En person med fint leende
-Gör inte dem, kan inte välja...

28. När skrattade du senast och varför ?
-Imorse, nåt kul på tv

29. När grät du senast och varför?
-Ingen aning faktiskt...

30. Vill du ha ditt ex tillbaka ?
-Nej

31. En du saknar
-Andrea Rapp, Freja Frisk, Vilma Westman och min klass.

32. Ditt humör just nu
-Ut tråkad, annars skulle jag inte göra det här..

33. Hur många vänner har du på fb?
-684...

34. Hur många är killar och hur många är tjejer ?
-Hur ska jag veta det? Men har mer killar en tjejer iaf...

35. Har du skilda föräldrar?
-Nope

36. Hur många syskon har du ?
-En syster som är 10

37. Din favorit färg?
-Rosa ♥

38. Någon du vill träffa
-Louis Tomlinson

39. Äckligaste du vet
-Grädde, tårta, ättika eller vinäger

40. Godaste godiset
-GEISHAA

41.godaste läsken ?
-Fanta wildberries eller hallonsoda

42. Har du någonsin brutit mot lagen ?
-Ja

43. Är du kär just nu
-Tror inte det...

Maskinen

Hej, Agnes här. Tänkte berätta om mån, tis, ons. Vafan gjorde jag i måndags? Juste..
Fört så vaknade jag, såklart. Sen kom Mayra hem till mig. Vi chillade lite här, sen kom Pau till min port.
Då gick vi ut, typ gick runt och prata lite. Mötte Elvira, drog till Folkets Kebab där Pau köpte en kebab, sen drog vi till donken köpte mat. Satt där i typ två timmar nästan. Haha, sen mötte vi Jack.
Gick och skulle hyra en film, men det gick inte så vi gick hem till Pau, tittade på nån random film Pau hade hemma, den var skitläskig. Efter ett tag kom Isidor. Vi fortsatte titta på film. Sen drog vi ut. Jack och Elvira drog hem men jag Mayra, Pau och Isidor gick och mötte Martin och Wilma och drog till gården, var där ett tag och sen gick jag och Mayra hem till mig. Hade det asnajs, hahaha. Vi gjorde iaf massa olika saker.
Dagen efter gjorde vi typ ingenting var hos Mayra lite och så. Jag fick inte gå ut så jag var bara hemma på kvällen... Tittade på OC och smsa med Malin typ halva natten. Haha..

Och imorse ringde typ Joel och Andreas C mig klockan 9!? Väckte mig, men jag var typ död så kunde ändå somna om.

Hörs senare, puss


världens finaste


Om igår

Hejsan hoppsan lillebror! allt bra?
Agnes har ju redan berättat om våran mysiga söndag. Jag kan berätta lite om igår (måndags) istället :) eller hände inte så mycket, sov rätt länge. Fixade mig, åt fruksot, städade rummet lite osv. Sen tog jag bussen till Linda där hon hoppa på sen drog vi till bollmorahallen där vi mötte upp Linnea & Johan, Linn kom sen också :) vi tittade på lite fotboll, när Tyresö körde och lite sånt. Sen åkte jag, Linn, Linda och Linnea hem till Linda. Åt och bytte om sen drog vi till Tyresöhallen och körde sm-kval mot AIK och ÄLTA, vi torska båda. Men på något cp vis gick vi vidare till slutspel ändå. Så de va ju bra! Efter de åkte jag hem, skulle egentligen följa me Linda, Linnea och Linn till Bollmora och kolla finalen i P97.
 Men mådde för dåligt för de. Som tur vann Tyresö i alla fall :D as kul!

Men nu ska jag byta om osv. Förmodligen ska jag me Linda & Linn till stan, nacka eller något annat köpcenter och små shoppa lite idag, mys!
Aja, pussar från Malin :*
(bloggar nog från mobilen lite idag också)



Orkar inte föra över massa bilder och sånt nu,
så ni får en bild på dom duktiga grabbarna istället.
Bilden är tagen av Linda ;)


Alvin och gänget 3

Hej, dagen tillbringades med Malin, bra start på året ♥
Vi hade jätte mysigt, hängde inne i stan och tittade på bio.
Försökte göra ett blogginlägg från mobilen men glömde att publicera. Skriver nu ist...
Först så vaknade jag någon gång, ganska sent. Åt frukost, ringde Malin, bestämde när vi skulle träffas och så.. sen så fixa jag mig, tog bussen till skanstull träffa Malin, drog til hötorget. Gick runt och leta efter ett Cafe som var öppet, men allt var stängt. Så vi gick lite spontant in på sergel och köpte två biobiljetter till Alvin och Gänget 3, haha. Asgullig film! Medans vi vänta på att filmen skulle vänta så ick vi runt lite, var typ inne på buttriks bara. Sen drog vi tillbaka köpte läsk och tittade på bion. Efter det var Malin tvungen att dra hem så då gick jag också hem. Det är nån jävel som har hållt på och busringt hela kvällen typ... Jaja, nu ska jag väl läsa lite bloggar och så, efter det så blir det OC, såklart! Ha det bra, hörs senare. Puss






Frulle

Pussar Malin


1 Januari 2012

Godmorgon alla, hoppas ni hade en kul natt. Bättre än mig iaf, somnade typ två, på nyår och grejer Hahah..
Får se vad som händer idag... Puss


början av åttan


Nyårslöften

Lite saker jag ska försöka hålla under 2012:

-Godisförbud, fast jag får pengar av mina föräldrar.
-Inte slösa mina pengar.
-Typ göra så jag känner mig nöjd med mitt utseénde.
-Plugga i tid, lämna in läxor i tid. Kommer bli svårt...
Och fortsätta ha kul!


minne från 2011 ♥

2012

Yes, fan vad jag älskar det här. Nytt fucking år. Jag ska ändra på allt jag vill förändra och bara ha kul, det här ska bli det bästa året in my life! Inget ska gå fel, långtar också till nästa nyår. Ska va ute och feesta då. Dethär var sista året jag var hemma. Haha,  kolla precis klart på alla raketer. Nu sitter ska jag bara chilla lite vid facebook och sen gå och lägga mig för att titta på käraste OC, segt nyår men ändå.
Mobilden slutar inte låta, får sms hela tiden. FAN VAD JAG ÄLSKAR DET HÄRA.
Kan lägga upp lite bilder imorgon.


Hoppas bara det inte blir som på bilden...
Kram

RSS 2.0