Right now

Nu blir de Film "Varannan vecka" glass, godis och Te :)
har tänt massa ljus och myst till det. Men ha en fortsatt trevlig kväll, kyssar Malin :*  



Igår













Jag & Agnes på alla bilder!
Kände att jag inte fastnade på någon av bilderna menmen :D Pussar Malin :*


bilder från True Talent

Förlåt för försening men här kommer dom iallafall :) enjoy!



Fr. vänster Alexandra, Jag, Agnes & Freja












Jag & Agnes köpte Dannys singnerade skiva hahaah xD























De va allt /Malin


Fest hos Mange....

kan inte sova, kollar på youtube.....
hahahahahhahahahha, natthumor.

Gonnatt

Tja, ska försöka sova snart. Kommer säkert inte gå för jag är aspigg. Idag var jag och Malin hemma hos mig, sen vare träning och efter det kom min kusin och faster hit. Vi åt lite och så. Nu håller jag på och tittar på online butiker. Fan vad jag känner att ja måste shoppa. jaja, vi ses imorn. PUSS


sådär lagom kvälls snygg.

Hollister

Det har ju ganska länge funnits en hollister butik i täby centrum, men jag har aldrig oårkat åka dit. Men nu har det ju öppnats en till butik, i Gallerian. Ska nog dra med mamma dit nån dag och se om jag kan få hem något snyggt. Han en tröja derifrån sen tidigare, älskar deras kläder !
(slarvig bild som jag gjorde lite onogrant i paint)

Datasalen jao!

Tjoo!! Nu sitter jag & min kära klass i datasalen (som Agnes skrev) och för er som inte vet går jag och Agnes i samma klass! :)
Vi ska typ hitta fakta om något i Amerika, men själv har man inte hunnit nånting och tror inte många andra heller har de! :§
jaja, nu hittade jag och Agnes bästa design sidan, så snart blir de kanske en ny header? vem vet? :*



Är inloggad på Jesses inloggning, kolla vad jag hitta i hans bildmapp :D haha!


Datasal


Tjaa, nu sitter jag här i datasalen. Mitt inlogg är spärrat så jag är inne på max's inlogg. La upp lite random bilder från hans arkiv. Haha. Störd.

Nu ska vi  jobba med America, c u ♥


Just nu sover jag!

Oj, va rolig jag är!


En kväll som denna

Ja, inte blivit så bra bloggning från mig! men tur att vi då har Agnes :D Iallafall denna kväll har jag inte gjort så mycket. Spelat NHL12, pluggat lite, kollat Idol och yeeeeeeeeees Andre gick vidare!! haha, sen ätit provat lite gamla kläder typ de? Men, nu ska jag äta kolla genom glosorna och sen sova så jag inte försover mig idag igen och vaknar 20min innan jag ska åka. Stakars Nestor väntade jätte länge på mig,
 men sen när jag väl kom hade han åkt haha xD slut snackat, hejdå!



Har ingen bild att bjuda på så slänger in en bild på min fina idol, Adriana Lima ♥


J.K

Asso jag drev bara om det där med bruna håret. Hahahahahhaha, fyfan vad tråkigt. Känner mig så jävla taskig mot alla som sagt snälla saker om det, förlåt. Men det är så att jag tycker det är så jävla fint med brunt hår, ville se hur alla reagera. Det var pinsamt dåligt gjort också, asso.. hur jag rettu den. Sorry ;) 

Jaja.... Idag så har jag bar vart hemma, eller tidigare var jag med Malin och Andrea som ni redan vet. Men jag var tvungen att gå hem och plugge. Vilket har gått åt helvettet. Har inte gjort ett piss och imorn har jag tre läxförhör. Två i tyska ett i spanska. Glömde spanskan hemma också.... -.- FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN, vad jag hatar mitt liv. Jaja, nu ska jag bara kolla fejjan och sen ska jag plugga och då menar jag "plugga". Jaja, vi hörs nog imorn eller inatt nån gång. Nu kommer lite bilder från "eftermiddagen."





Kvällens'


Jag har...


 
Yes, nu är det gjort. Blev helt ok, ganska stor förändring. Ser lite "fejk" ut, eller vad man ska säga. Den första som läser dethära är den första som får veta, har inte berättat för nån om att jag skulle göra dethär idag.

Berättar mer om dagen med bilder och sånt senare nu ska jag äta äppelpaj (Y).


Subway

Sitter på tunnelbanan påväg hem nu! Har vart en bra dag och efter skolan gick jag, andrea och Agnes och käka på subway. Världens godaste! Som ligger 5meter från våran skolgård, iallafall ;) där träffa vi Jesse, Adam, gurra och Niclas också. De här inlägget blir rätt fult för blir de när man bloggar från mobilen haha! well,well bild från nuet, puss Malin :*


Bilder;

Igår innan träningen. Mer bilder kommer ikväll, nu måste jag börja fixa mig för skolan. Ha en bra dag, puss ♥

Nutella

Haha, jag älskar Nuetella och vi har nästan alltid de hemma. Nu när pappa skulle köpa en ny "burk" eller vad man säger så  köppte han en giganstisk. Man kanske inte ser de på bilden men... den är stor.

Tisdag

Min frukost + vakna med the voice! Standard ;)


Hemma från skolan

Nu sitter jag och Malin hemma hos mig och tittar på tv. Har träning ikv. Men... vi hörs senare ♥
  
Gammal bild från i somras, tror jag.


Skoljogg

tjenis, kom nyss hem från gården. Egentligen ska vi ha träning idag men den är inställd så ja...

Idag hade vi skoljogg, jag och Freja är skadade så vi powerwalkade.. haha, vi gick 4,3 km på 39 min, wooho! Vårat mål var under 40 min.

Iaf.. när det var slut så chilla vi kvar vid "målgången" ett ganska långt tag. Sen så hände de lite saker och sådär. men tillslut så var vi iaf hemma hos Andrea. Jag, Freja, Malin och Andrea. Vi typ bara åt och snacka lite. Efter ett tag drog Freja och sen Malin också. Då fixa jag och Andrea oss och så drog vi å mötte Gösta, Mayra och Olivia. Vi drog till gården. Och var där resten av kvällen. Eller Olivia gick ganska fort och Gösta också... och Mayra. haha, men det var ju annat folk där också. Joel och Gurra typ våldtog mig så... jag är typ död nu.

Och, om ni vill veta vad jag gör nu så sitter jag och äter Safari youghurt och tittar på True Talent från i söndags på datan, hoppas ni har hafft en bra dag.. PUSS ! ♥


Gammal bild (bildbrist)- Hanna, Jag, Malin, Filippa


Home

Japp, nu e jag hemma. Asnicekväll, haha det var skit kul. Vi hade vip biljetter. Satt precis bakom där dom prata med dom som skulle uppträda. Plus att det var massa roligt folk där, förutom publik värden.

Haha, alla fick en liten påse med smått och gått innan vi skulle hem. Jag och Andrea tog bussen t slussen och så åt vi på donken där. Sen kom pappa och hämta oss med bil. Nu sitter jag hemma här, ska strax sova. Imorn kommer bilder och sånt från kvällen. Sov gott, puss ♥


TITTA PÅ OSS..


Ikväll sätter alla på tv:n klockan 20:00 och kollar på kanal 3. Tittar på pogrammet true talent och ser ifall ni ser mig eller Malin!! Nu sätter vi oss strax på bussen påväg mot gustavsberg där inspelningen är.


True Talent nu

Nu är jag strax klar, då jag åker och möter Alexandra och sen resten av tjejerna i slussen :) sen blir de True Talent med Agnes, Andrea, Freja, Alexandra, Jonna, Vilma, Ellinor, Melanie, Johanna och Mimmi!!! kommer blir super kul, trots att jag aldrig kollat på de på tv eller nått. Men Danny är ju me hha :) därför man vill dit. Jaja, nu måste jag fixa de sista, pussar Malin! :*

 

Kvällens outfit:
Svart jeans: BikBok
Svart tröja: JC
Pälsväst: Fick av min faster från San Francissco
Ska sätta på mig lite smycken också :D



Och en bild på biljetten! ;)


inköp

Kom nyss hem från Länna med pappsen och syrran :) handlade lite mat, lampor, schampoo, balsam osv.
 bok också haha. Nu ska jag hoppa in i duschen, kyss!



Bobby's balsam & schampoo
Sunsilk schampoo
Bok "hoppas"


Jag kommer aldrig låta er få se mig svag.




Bild, 4år sen!


Lördag och söndag

Hej, nu har Linnea precis åkte. Hon skulle ha innebandy match :)
Tänkte berätta lite om igår och idag. Hade match på dan igår, kunde inte va me på hela p.g.a mitt knä igen... menmen. efter matchen åkte jag hem gjorde mig i ordning sen kom Linnea! Vi åt middag och tittade på Rosa haha :D sen åkte min familj till nåra kompisar så jag och Linnea hade ff då kom Gurra L till oss ;) tittade på nsn, åt chips, cola osv. sen ringde Joel, billy och Niclas och dom hade åkt till Farsta Strand bara för att parata me mig haha, så gick ut och prata me dom. Sen gick dom aldrig och dom försökte komma in i mitt hus o allt haha :D sen drog dom som tur! Då bytte vi film och kollade på Case 39. Sen vid 11 kom min familj hem. Vi tittade klart på filmen och sen vid tolv typ gick vi ut, följde Gustav hem och sen gick jag ocg Linnea hem. As läskig man på vägen hem hahaha :D sprang som aldrig förr! sen tittade vi på i rymden finns inga känslor och sen somna vi haha (: vaknade vi halv tio och va barnvakt åt mina syskon, är de fortfarande...
Då ialal fall gjorde vi amerikanska pannkakor, tittade på Zack och Cody och
sen kom hennes pappa och hämtade henne! Love u Linnea ♥

Tog tyvärr inga bilder, men här kommer våra pannkisar! ;)





Pussar Malin! :*


True Talent

Godmorgon alla!
Igår var det en lyckad dag som jag först tillbringa med Mayra och Andrea hemma hos Andrea, vi gjorde lunch och grejer.
Sen gick jag och Mayra och mötte upp Gösta. Satt och chilla vid sofia, sen kom Andrea igen. Vi gick runt lite på söder. Bara prata och sånt typ vid utkiksgrejen. Senare så gick vi och köppte pizza på en resturang. Åt, och prata. Efter det så drog vi och träffa massa!  Var med dom hela kvällen, drog hem vid 11 med Mayra och Jack. Eller, som flästa gick då. Allt var jätte kul förutom att Martin och Jack knöt min ena sko och så skulle om hjälpa mig och knuta upp den, men då drog dom åt knuten hårdare så det ända jag kan göra nu är att klippa sönder snöret, ta bort det och köpa ett nytt. Sålänge får jag gå med en haltf uppknuten sko. Jag snubblade massa gånger bara för den. Haha, jaja.

Nu snart så ska jag fixa mig och sen ska jag försöka få tag i Freja. Jag tror att vi ska träffas idag, och sen ikväll så blir det True Talent!! WoopWoop. Vårat skollag var med  i en fotbollstunering som vi kom tvåa i och vann då biljeter dit. Så Jag, Freja, Andrea, Malin, Jonna, Wilma, Alex, Mimmi, Melanie, Johanna och Elinor (tror jag) ska dit ikväll. Träffa Danny och grejer. Jaja, vi hörs senare. Pusss !



Två bilder Freja & Jag i vintras/våras. ♥


...

Skolavslutning, 2010.
Det känns som att allt var enklare då. Jag har alltid sagt att det är bättre nu och att jag inte saknar tullgårds och min gamla klass. Men när jag ser bilden, tänker tillbaka på den dagen. Hör låten. Så många minnen jag alldrig kommer glömma. Börjar nästan gråta. Allt är så ytligt nu. Det finns så många fel man kan göra. Allt skitsnack. Även om det var jobbigare tider då också, så var det mycket lättare. Det var mer mindre missförstånd. Nu är det helt andra grejer. Vänner man litar på ljuger, tänker bara på sig själva, bedrar sina kompisar. Jag hamnar alltid där mellan. Alla pratar med mig om varandra. Visst, Jag kanske också pratar. Men det är jobbigt att få höra så mycket, gå runt och bära på så mycket utan att säga till nån. Fan vad jag hatar det. Jag fattar inte änns varför jag är kompis med dig. Du ljuger hela tiden. Om så små onödiga saker och jag vet att det kan bli till större. Du inser inte att jag förstår att du inte säger sanningen. Jag ska vara din "bästa vän", lite på mig och säg sanningen. Du snackar om alla, skulle inte förvåna mig och du snacka om mig också, och jag vill inte känna så för en kompis. Inte en som är så nära. Gud vad jag hatar dig. Du är bara en drös av avundsjuka och egoism. Ska alltid säga vad jag gör för fel, prata om mina kompisar som du inte änns känner, kommentera mina kläder. Om du nu inser vem du är,  snälla. Tänk till, tänk på vad du gör. Låt mig göra vad jag vill. Nu känns det som att jag bara skriver om just dig. Men så är det inte. Det är bara det att det var enklare då, och du är en stor del till varför det är så  mycket svårare nu. Men du är inte alltid hemsk. Det går i vågor. Ibland kan jag faktiskt riktigt älska dig. Det är jobbigt att känna så. För om jag tänker efter på allt du har gjort så.. blir jag äcklad. Fan vad fittig. Fast just nu så hatar jag mig själv också. Och det är jobbigt det med. För jag gör inget speciellt. Jag bara hatar mig. Men jag har kompisar som får mig att må bra. Sånna som får mig att älska mig själv. Lol, det där lät skumt. Men det är sant. Älskar er. Och en sak till, sluta smaska. Hatar det så obeskrivligt. 
  


Bara för att det är jag och Julia på bilder så menar jag inte att texten är till henne.
För jag älskar dig, och du är en av dom som får mig att älska mig själv, hahah. Puss ♥


Godmorgon

morn, morn.. nu blire flurre.


Malin, Jag, Freja
läääänge sen. Shit, saknar en del. ♥


GODNATT

Jag dör... ÄR SÅ JÄVLA TRÖTT !!! Säger väl godnatt nu så får vi se när jag somnar. Ska titta lite tv bara.
Imorn ska jag träffa ***** *** ******, vem eller vilka? Det får ni se imorn. Höhö, lite busigt.


Midsommar- Anna, Tove, Jag
(ser ut som värsta fettot men det var faktiskt mina shorts som korva sig under tröjan)


Sommar 2011- Del 1

Landet:





Dagens.


Dagens humör:
lite halvtrött men glad.
Dagens frisyr: Tofs i skolan, utsläppt nu på "eftermiddagen".
Dagens klädsel: Svarta jeans, vit linnegrej, blå "jacka".
Dagens borde: PLUGGA, haha jag ligger lite efter..
Dagens planer: Dagen är typ snart slut men, gå och lägga mig...
Dagens vill ha: Vill gå ut igen.
Dagens längtan: Typ, imorgon.. 
Dagens beroende:
Mihi, min mobil
Dagens tråkigaste: Att jag är lite troet
Dagens irritation: En ganska nära person
Dagens händelse: Haha, när Billy kasta upp Andreas skor på en lycktstolpe.
Dagens onyttiga: På rasten åt jag godis
Dagens bästa: Ingen aning. Typ att jag lyckades gå ut igen även om
jag lovet att vart hemma hela kvällen idag.

/Agnes


Bildlöst

tja, nu sitter jag hemma och chillar. Idag så var jag först i skolan, sen drog jag och Andrea till sofia och träffa Mayra. Vi drog hem till mig och var här ett tag. Fxa oss, åt. Sen drog vi till gården. Var med folk och lite så. Sen gick vi ut, träffa Gösta, Isidor, Pontus, Tom.. nån mer? Jaja, var med dom ett litet tag sen följde dom mig hem. Hihi, jag gick upp till mig. Åt och lite sånt. Sen gick jag ut igen. Träffa Andrea, Mayra, Gösta, Isidor, Tom, Martin, Hedda, Billy, Niklas, Laurens (eller vad han heter?), Wilma (tror jag), Julia, Josefin och kanske nån mer. Var med dom på taket vid 55:an. I typ en timma. Haha, sen drog jag hem igen. Så, nu e jag här.
Asso jag bloggar så tråkigt, säger bara var jag gör och så. Inte vad som händer. Så... ah, vet inte varför jag berätta det men. Jaja, vi hörs ♥


Hello

Förlåt för att jag inte bloggar. Har inte hunnit. Igår träffa jag Mayra, vi var först hos mig och åt. Sen drog vi till gården och träffa Isidor och Hedda. var med dom. Kom hem vid halv tio. Plugga lite. Sen idag så var jag och Malin hos mig , bakade och så. Sen vare träning. Kan fortfarande inte va med meen jag var där och titta på. Var tvungen att gå massa varv runt planen hela träningen. Gick i 45 min typ.. Har asont i armarna nu. Vet inte varför. Haha. Iaf, har bara pluggat sen när jag kom hem från träningen. Vi har prov imorn i No. Kämmer gå sämt. På kvällen ska jag till sofia med Andrea. Träffa folk. Fast ska nog va hemma på kvällen, var aslänge sen jag var det. Plus att jag är sjuk och trött. Så, ja.. Hörs imorn, ska plugga vidare nu ♥


en fet leskig bild på miger.


Tisdag kväll

Hej, nu sitter jag och pluggar lite :/ prov på typ 25 sidor till på fredag.
Iallafall är törstig som fan så måste ta något att dricka!
Idag i skolan disikerade ju vi får hjärna :O lagom vidrigt, fast jag och Agnes tyckte inte att de va ett dugg äckligt :P vi stod och lekte me den, haha. Aa efter skolan tog jag sällskap med Nestor och David och sen när jag kom hem kom Issa till mig. Vi va hos mig ett tag sen drog vi till träningen!! Kunde knappt va me p.g.a mitt knä :/ gör skit ont. Men nu ska jag gå, puss Malin!



Bild på får hjärtat tagen med min Iphone. Rätt bra bild va? ;)


Home

Kom hem från träningen för ett tag sen. Den var väll chill, inte för att jag gjorde så mycket men.. Jag gick hem med Joel därifrån. Han var och titta på vår träning med Niclas och Billy. Iaf, vi prata om lite allt möjligt.
När jag kom hem så har jag typ ätit och som ni såg innan läst igenom alla mina likes på facebook. Dom är helt störda och fråga inte varför jag gjorde det. Haha, jaja nu börjar Srubs, så kan inte skriva mer..
men hörst imorn. Puss


Ganska exakt ett år gammal bild på mig och Malin från örnboet i 7:an.


czdcv

Läste nyss igenom alla mina "likes" på facebook. Bara så ni vet. Här är en bild på dom, så ni också kan ta del om mina sjukt random gillningar. Inte för att man ser nåt men...


försökte klippa ihop lite smidigt eftersom alla inte fick platts på en bild. Gick sämst


Dagens;


Haha, när vi skulle göra en "bak video". Så råka vi sätta på värmen lite för tidigt...


fick värsta paniken först! Jaja, den bjuder vi på.. ♥


Fårhjärta

Tja, Kom precis hem. Kul  dag ida i skolan, vi disikerade fårhjärta på No lektionen. Haha, Malin lägger nog upp bilder från det senare. Jaja, idag är det träning. Kan inte va med men iaf.


Treeening

Nue drar jag . ♥ hörs!


bloggsvar


Fråga:



Svar:
 
Hej Leonie! Tack vad glad jag blir. Vi båda har köpt byxorna på Cubus, dom kostar 199:-, finns också "tjock tröjor" till. Dom är jätte sköna och finns i hur många färger som hellst! 

Kram /Agnes  


Hiss/Diss


Hiss för..

Hösten, bästa årstiden. Så mysigt. Mörkare ute. Tända ljus. varmare, mysiga kläder fast ändå inte för kallt ute.

• 7-elevens brownies, man kan väll inte göra annat en att hissa dom?



Ni får nöja er med en diss idag och det är..

Läxor, fan vad meningslöst asso. Visst man kanske kan plugga hemma till nåt prov nån gång. Men jag menar, vi går ju ändå i skolan flera timmar varje dag. Räcker det inte med det? Nej, för då ska vi jobba hemma också. Jag går hellre en timma längre i skolan så lärarna kan lära oss det vi behöver lära oss i skolan. Så man inte behöver lära sig det själv efter skoolan.


Måndag

tjeenare. Kom nyss hem. Träning kväll, ska dit även om jag inte kan spela. Nu måste jag göra klart en engelska och svenska sak som skulle vart inne förra veckan. Iaf, idag så var jag i skolan som vanligt. Vi har No ämnes-vecka så hade bara No, och hemmkunskap dårå. Efter skolan så var jag kvar lite med Andrea, Ville, Matte och Benjamin. Haha, Benjamin asso.. Jaja, hörs. Pussy ♥

Ingen bild, vi får bli bättre på att ta bilder i skolan..


fixat naglarna



Helgen

tjeenins.
Nu sitter jag är i myskläder. Malin drog för ett tag sen så nu är ja bara hemma och typ pluggar framför Hollywood fruar, världens bästa pogram.
 
Iaf, igår så kom Malin hem t mig nån gång. Kommer inte ihåg tid. Då drog vi iaf ut och köppte glass och typ drog runt. Efter att tag så gick vi hem igen och åt mat och sen gick vi ut igen.
Träffa Joel, Billy, Niklas och Theodor. Vi satt typ vid åsö och chilla. Senare kom Gurra, Jesse, Charlie, Hedda, Nick och Pau också. Så chilla vi me dom också. Det kom också lite random tjejer dit.
Haha. Iaf, efter ett tag så gick vi ifrån åsö till tengan. Och ja. Då var vi där. Tillslut vare bara Jag, Malin, Gurra, Joel och Hedda kvar och sen drog vi hem typ. Titta på grease och sov. Och idag har vi typ sovit gjort en video som kanske kommer upp senare.. eller vad tycker du Malin? Haha, jaja.. ska kanske ut ikväll men vet inte om jag pallar men vi hörs senare.

Lite bilder från idag när vi var och handla lunch.



vi hörs. Puss ♥


Innan jag kör igång!!

Slagga hos Agnes igår, va ute me massa osv. Men Agnes kommer berätta än hel del om de sen. Men om hon inte gör de kanske jag eller hon gör de i morron :) men ialla fall snart ska vi länka bloggen reält så vi får upp statestiken och bloggningen! Men först innan jag sätter i gång vill jag bara säga att jag delar denna blogg me den finaste personen som finns. Hon får mig alltid,alltid,alltid att le. Absolut den roligaste personen jag känner. Så vill bara säga att jag älskar dig mest bästavän och kommer alltid finnas vid din sida oavsätt när.
Du betyder obeskrivligt mycket för mig Agnes Borg <3



Agnes & Jag förra veckan tror jag :)
(min nuvarande profilbild)



Min och Agnes låt! haha xD


IN DA HAOS



Nu blire först mat och sen utgång. Träffa nåra, vi hörs nog senare hare bra tills dess. Puss
/A & M


tråok

Bara för att jag har tråkigt så bjuder jag på en bra låt och två fula webbcam bilder från veckan.

Pitbull- Hotel room


gammal..



Dagens.


Dagens humör:
Astrött men taggad!
Dagens frisyr: Tofs just nu iaf.
Dagens klädsel: Rosa mysbyxor och vitt linne, byter sen såklart.
Dagens borde: PLUGGA!!! LIGGER SÅ JÄVLA LÄNGT EFTER!!
Dagens planer: Duscha, fixa mig, träffa Malin, träffa annat folk.
Dagens vill ha: Dextrosol...
Dagens längtan: Jul  
Dagens beroende:
Te
Dagens tråkigaste: Att jag är trött och typ sjuk.
Dagens irritation: En hemsk sak som skulle kunna hända..
Dagens händelse: Att jag stada mitt rum. Lol.
Dagens onyttiga: Glass ♥
Dagens bästa: mihi, nejmen.. jag vet inte.

/Agnes

FRIDAY

godmorgon, inte bloggat på ett ta. Vilket ni säkert märkt.
Men iaf, igår efter skolan så gick jag till Sofia skolan och träffade Mayra, Julia, Vilma, Wilma, Josefin, Theodor, Martin, Rebacka och kanske nån mer.. Jaja, var där ett tag och bara chillade senare drog några och Elvira o Estelle kom och lite så.. sen så mötta vi Andrea och drog till gården där det var massa. Och ja.. där var vi ett tag och typ snacka och sånt. Efter det så drog vi ut och träffa  massa mer. Vi stog typ någonstans och bara var. Haha, men det var kul. Vid typ tio så gick jag, mayra, gösta, andrea, theodor, Tom, Tom, Pontus, Pau till sofiaskolan. Så var vi där. Senare kom Isidor också och efter det Jack, Herman och Malick. Kom hem vid kvart i tolv typ. Var astrött så somna direkt. Men sov typp två timmar max, så är helt slut.

Har precis städat mitt rum och nu sitter jag och dricker te. Idag ska Malin slagga här och vi ska nog träffa några ikväll och så men nu ska jag ta hand om mig själv. Känner mig sjuk. Hörs senare. Puss ♥


har inga bilder från igor så ni får en från nuet'


Dagens

Godmorgon! Klockan är nu kvart över åtta och börjar egentligen om en kvart :)
 men orkar inte gå på skit Tyskan så enligt mig börjar jag halv tio med SO. Nu ska jag äta lite frukost och plugga lite till på so:n. Efter träningen ska jag hem till Agnes så bloggar då om går dagen som blev mycket bra och mysig dag!! well, well här kommer dagens. Ha en bra dag! pussar Malin

aha.... de funkade tydligen inte att lägga upp bilden... typiskt!


godnatt


GODNATT, bloggar mer imorn. Puss


mju


Eric Saade:

-Killed By A Cop


-Big Love 


Pitbull- Rain Over Me


9/11



9/11- Tyst minut för alla som gick bort och dem som förlorade nära & kära.


Helgen

Hej, har inte bloggat under helgen. Tänkte vänta tills Malin blogga lite, men nu kör jag på igen.. 
Jaja, fredags så spela vi den där cuppen som Malin berätta om tidigare och efter det tog jag bussen till tove, där vi fixa oss lite sen så vare värsta festen... haha, nejmen iaf.

På lördan så träffa jag Julia, vi drog till ringen och köppte lite grejs till Tove, som fyllt år och efter det så drog vi till kullen där det var massa och aa, var där hela dan.
Sen så åt jag och Julia pizza, fixa oss och gick och träffa Andrea och vi gick typ runt träffa lite random personer vid kanalplan lite och efter det gick vi till Sofa där vi träffa Gösta, Theodor, Isidor och typ Josef, tror jag. Var där ett tag, snacka massa minnen och aa. Det var asmys. Haha, efter det så drog vi hem. Jag slagga hos Julia vi titta på Twilight och åt popcorn, mys. Och idag så har jag inte gjort så mycket var med Julia först såklart, vi var på kullen lite, var helt borta, haha. Efter det så gick jag hem städa mitt rum och nu håller jag på och pluggar. Asso shit, det tar aldrig slut. Hate it. Jaja, ska typ äta nu och efter det blire rabarber paj (Y).

Hare bra, puss ♥



@ tunnelbanan

tjena mors! Nu sitter jag och min pappa på tunnelbanan :/ på väg till kanal plan för match mot Bp :D taggataggatagga! tufft blire. Ialla fall, tog inte bilen idag för att efter matchen ska mamma och pappa äta middag i stan, efter de bio och efter de ta en drink typ ;) så jag har ff till halv tolv typ, då Gurra ska komma till mig :) och min brorsa är på cup typ. så jag och syrran ska ha de bäst! nog om de, berättar mer sen.
 Nu ska vi snart kliva av /Malin!



vårt kära kanalplan :*


Electropop remix!

Alla har ju såklart hart talas om ryssen i idol Oleg! Hans låt som alla började gilla haha,
skön snubbe säger jag bara! Han va ju på the voice i onsdag tror jag de va och berking news me Filip & Fredrik också,
då han spelade live på båda programmen haha :)
jaja, här kommer ialla fall en remix på hans låt, enjoy! /Malin



och när han sökte till Idol :D


Tjen

Vaknade nyss! och min dator är sikt seg känner jag nu, har påbörjat min lerladdning av lite musik,
finns mycket bra nu tycker jag :) right Agnes? hahaha.
Ialla fall igår va vi tjejer i klassen plus några andra från några andra klasser från vår skola på en flickskol cup på Zinkensdamn as kul! Började me att Danny också kom in me bollen och så började allt osv. och våran kära klass va där och hejade på oss också, dom fick gå från skolan :D sen fanns de massa aktiviteter och Hakim från NRJ ni vet knappen & Hakim! ialla fall han va där som dj och spelade skit bra musik hela tiden ;) juste fick en kram av sötnosen Danny också ;) happy! aa, vi vann alla våra matcher men finalen förlora vi och vi kom två! Bra ändå, och vi får som pris gå på True Talent finalen, de programmet Danny, nån tjej och Tommy sjöberg har! Roligt. Dom som kom ett får åka till Olslo och spela mot etta (aspudden) annat lag och reseprentera Sverige typ? haha kul de me :) och så fick vi varsin medalj.
Efter de stannade jag kvar lite me Dante, Ville, Matte, Åke, Nicola och sen kom Alex också haha sötnos han e! snacka me han rätt länge också. Sen drog jag och dante, Ville, Matte, Åke och Nicloa följde mig till Södra Station! Gentelmens :D
haha, sen drog jag hem åt duschade hade lite fredagsmys osv.
Nu ska jag göra nått, pussar Malin!

TOG TYVÄRR INGA BILDER! MEN DE GICK RUNT EN FOTOGRAF SOM FOTOADE JÄTTE MYCKET,
SÅ KANSKE HITTAR HEMSIDAN OCH DE VILL SÄGA BILDERNA OCKSÅ :)



Jag & Issa i söndags :*


and..

Måste bara tillägga att idag tog jag både kladdfoto och lagfoto, jag blev ful. Detverdet. Hejdå.

OCH JA, VI VET ATT VI ÄT SÄÄÄÄMST PÅ ATT BLOGGA ROLIGT MEN VI BLI BÄTTRE !!


Spricka i Foten, typ...



Okej, ja hej. Jag har tråkigt. Sitter och tittar på parlamentet, det är iof kul men iaf. Asso igår så råkade jag sparka in i en plint på idrotten så nu har jag typ en spricka i foten och kan knappt gå, men iaf imorn så ska nåra tjejer från åttan (Jag och Malin är två av dom) spela en fotbollstunering på zinken där vinnaren får åka till osla och spela slutspel jag tro dock inte att vi kommer vinna men det ska ändå bli kul, plus att vi slipper läxföfhör och engenska teaterredovisning, wooho. Fast, det är inte säkert att jag änns kan spela men iaf. Okej, det där var ju lite random. Men.. vi ses puss ♥


Hemma

okej, tjaa.. asso vi är sämst på att blogga men det var länge sen och vi blir väll bättre, menmen kul att vi har fått lite mer läsare också.

Jaja, kom precis hem från sickla, var där med mamma och köppte innomhusfotbollskor till idrotten, eftersom mina jag har nu är förstora så jag känner min som värsta elefanten i dom.. Iaf, jag köppte också ett par svarta converse.

Tidigare idag var jag med Malin i ringen men sen var hon tvungen att gå och då träffade Mathilde lite också. Köpte tre par örhängen som egentligen är skitfula, vet inte änns varför jag köppte dom... Men aa, imorn blir det klassfoto och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig och så har jag typ fem läxor har gjort en, så ja.. vi får se hur det går. Hörs imorn, kram ♥


bjuder på lite hemska bilder från i måndags


gvdfgh

tjatja, nu drar jag ut med mamma för att köpa skor. Bloggar mer senare, puss


trött, plugg, dö!

God kväll! nu har jag gjort klart Tyska läxan :)
och nu ska jag ta en macka göra mig iordning och sova. Är as trött :*
Idag efter skolan gick jag och Agnes och kollade runt i lite affärer och så! Trevligt letade kläder till skolfotograferingen på torsdag, själv hittade jag en grå kofta som jag velat ha sen den kom. Hittade och en jätte fin ring!! Juste mamma kom hem ett jättefint linne till mig också. Bilder kommer. jaja, nu ska jag fixa klart allt kanske hinner blogga i morron på morgonen annars efter träningen som är direkt efter skolan...
Har träning me DFF i morron :/ jaja, puss på er!

  

Bild från i vintras hemma hos Linda! :D


Träning


Nu drar jag till träningen, hörs kanske ikväll annars så.... godnatt, sov sött, hare bra, puss!


Tisdag

tjo, har precis käkat. Ikväll blire träning. Fast jag har cepeont i mitt ben.. Eh, iaf. Idag så var jag i skolan som vanligt och efter det så drog jag och Malin för att kolla i lite affärar. Fick med mig lite grejor hem som ni ser här under.. men, vi hörs Puss ♥


Godmorgon b-loggen!

Tjenare! Nu ska jag stress äta fruksot och sen platta håret och sminka mig, sen möta Alice ;)
 hinner inte blogga mer, ha en bra dag puss Malin!



It Girl - Jason Derulo, Grym låt!


RSS 2.0